شناسهٔ خبر: 23176571 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بشار الجعفری: دمشق در کنگره گفت وگوی ملی سوریه شرکت می کند

باکو – ایرنا – نماینده دایمی سوریه در سازمان ملل متحد گفت: نمایندگان دولت دمشق در«کنگره گفت وگوی ملی سوریه» که آخر ژانویه در شهر سوچی روسیه برگزار می شود، شرکت می کند.

صاحب‌خبر -

بشارالجعفری جمعه شب در پایان هشتمین اجلاس مذاکرات صلح سوریه در آستانه، در جمع خبرنگاران افزود: براساس توافق سه کشور ضامن - ایران ، روسیه و ترکیه - کنگره گفتمان ملی سوری روزهای 29 و 30 ژانویه (9 و 10 بهمن ماه) در شهر سوچی روسیه برگزار خواهد شد .
وی افزود : سوریه در این کنگره حضور خواهد داشت و تلاش های لازم برای انجام مقدمات برگزاری این همایش که بستری مناسب برای گفتمان میان تمام گروه های سوری ها است ، از خود نشان خواهیم داد.
وی افزود: دولت سوریه در جریان هشتمین اجلاس مذاکرات در آستانه چند دیدار سازنده داشته و مسایل مربوط به مناطق امن از جمله در ادلب مورد بررسی قرار گرفت .
به گفته جعفری دولت سوریه، حضور نیروهای ترکیه در خاک سوریه را تجاوز عمدی تلقی می کند و تاکید آمریکا مبنی بر این که نیروهای خو د را بدون هماهنگی با دمشق در خاک سوریه مستقر می کند نیز تجاوز نسبت به حق حاکمیت جمهوری سوریه است .
وی همچنین خواستار خروج بلافاصله و بدون قید و شرط نیروهای خارجی از خاک سوریه شد .
«هشتمین دور مذاکرات صلح سوریه - روند آستانه » از دیروز با برگزاری نشست های دو جانبه و سه جانبه بین سه کشور ضامن آتش بس در سوریه - ایران ، روسیه و ترکیه - شروع شده است ، این مذاکرات با حضور همه طرف درگیر در بحران سوریه ادامه می باید و انتظار می رود با صدور بیانیه ای عصر امروز به کار خود پایان دهد .
در این دور از مذاکرات علاوه بر سه کشور ضامن ، هیات های دولت سوریه و معارضان این کشور، و ناظران روند آستانه (سازمان ملل متحد، آمریکا و اردن) حضور دارند .
میزبان این دور از مذاکرات مانند دوره های گذشته کشور قزاقستان است .
آساق ** 337** 1579* انتشار: مرضیه فاتحی

انتهای پیام /*