نرگس بهداروند در گفت وگو با خبرنگار ایپنا واحد خوزستان : در خصوص المپیاد ورزشی بیماران خاص که امروز (یکم دی ماه) در شهرستان شوشتر برگزار شد، اظهار کرد : هیئت ورزش بیماران خاص شوشتر، کار خود را از تیرماه سال جاری آغاز کرد که مسئولیت هیئت استان خوزستان هم بر عهده کیامرث حاجی زاده، مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان بر عهده دارد.
رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء شهرستان شوشتر افزود: با همکاری آقای حاجی زاده و مسئولین شهرستان شوشتر توانستیم در مرحله اول، کسانی که مشکل بیماری های خاص را شناسایی کنیم و سپس اولین قدم ما توجه به اهمیت و بهداشت سلامت جسمانی و روانی این بیماران بوده است تا آنها را از گوشه خانه های خود بیرون آوریم و در سطح جامعه حضور پیدا کنند چون متاسفانه بسیاری از آنها افسرده بودند و هیچگونه تعامل اجتماعی با محیط بیرون از منزل نداشتند.
بهداروند در ادامه گفت: برخی اقدامات ورزشی از جمله تدارک مسابقات ورزشی و آموزش توسط مربیان دوره دیده را در مرحله اول در شهرستان شوشتر انجام دادیم که فعلا فقط در سه رشته دارت، تنیس روی میز و شطرنج است، در زمینه درمانی نیز فعالیت هایی داشتیم چون مشکل اساسی این بیماران در این زمینه است.
وی عنوان کرد: المپیاد هیات ورزش بیماران خاص استان خوزستان به میزبانی شوشتر و با شرکت شهرستان های مختلف استان از سی ام آذر تا یکم دی ماه برگزار شد که با استقبال خوبی هم مواجه شد.
رئیس هیات بیماران خاص و پیوند اعضاء شهرستان شوشتر در پایان گفت: امیدواریم بتواینم اقدامات بیشتری را جهت کمک به این بیماران داشته باشیم که مهم ترین آنها، یکی در جهت پیشگیری از این بیماری و دوم، برگزاری چنین مسابقاتی که از طریق آن بتوانیم سلامت روان آنها را ارتقاء دهیم.
برگزاری هفتمین المپیاد ورزشی بیماران خاص در شوشتر
المپیاد ورزشی هیات بیماران خاص خوزستان با استقبال خوب شهرستان های مختلف استان در شوشتر برگزار شد.
صاحبخبر -