شناسهٔ خبر: 23171536 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

لزوم توجه به مطالبات مردم در بودجه سال آینده

امام جمعه قم توجه به مسائل معیشتی ورفاهی را از مطالبات اساسی مردم از مجلسیان در بودجه سال آینده اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

نماز جمعه قمحجت الاسلام و المسلمین سعیدی در خطبه های نماز جمعه قم در مصلی قدس مهمترین مشکلات  و خواسته های مردم  را ارتقا درآمد و قدرت خرید اعلام کرد و گفت: امیدوارم مجلس  در این روزها  که مشغول بررسی  بودجه است  به این نیازهای جدی مردم توجه کند.

وی اشرافیت سیاسی ، فساد اقتصادی  و سوء مدیریت  در برخی دستگاهها را از آفتهای خطرناک  برشمرد و از دولت و مجلس خواست بدون ملاحظه جناحی  و گروهی  برای اصلاح نظام اداری قیام کنند.

خطیب جمعه قم با انتقاد شدید  از حرمت شکنی ها  در نهادهای انقلابی  بویژه شورای نگهبان  تصریح کرد:قوای سگانه  و سایر نهادها بدانند که حریم فقهی شورای نگهبان  شعبه ای از حریم فقه  اهل بیت است  که ایستادگی در مقابل ان باعث تضعیف شورای نگهبان  و تقابل با فقه اهل بیت (ع) است