شناسهٔ خبر: 23164074 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هلال احمر فلسطین: در حمله نظامیان صهیونیستی به تظاهرات کنندگان فلسطینی 30 نفر زخمی شدند

تهران – ایرنا – هلال احمر فلسطین روز پنجشنبه اعلام کرد که در حمله نظامیان صهیونیستی به معترضان فلسطینی در کرانه باختری دستکم 30 فلسطینی زخمی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری فلسطین الیوم، هلال احمر فلسطین افزود: نظامیان صهیونیستی به روی تظاهرات کنندگان فلسطینی در کرانه باختری آتش گشودند.
بر اساس این گزارش، معترضان به تصمیم ترامپ در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی در هفدهمین روز پیاپی در شهرهای الخلیل، نابلس، رام الله و قلقیلیه تظاهرات کردند.
سرزمین های اشغالی از 15 آذرماه که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت، صحنه درگیری میان فلسطینی های معترض و ارتش رژیم صهیونیستی است.
این تصمیم ترامپ که نقض آشکار قطعنامه‌های بین‌المللی است، با مخالفت‌های بسیاری چه در داخل آمریکا و چه در عرصه جهانی رو به رو شده است. تحلیلگران سیاسی، این اقدام را خط بطلانی بر طرح احتمالی سازش و نقض اساسی حقوق مردم فلسطین و نقض آشکار قطعنامه های بین المللی ارزیابی می‌کنند.
شبک**9365**3404**مترجم: رضا میرزائی**انتشار: محسن اسماعیلی

انتهای پیام /*