به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،
مدير عامل بندر خشک توسعه کوثر با اشاره به اينکه فاز يک بندر خشک توسعه کوثر آماده بهره برداري است افزود: انبار سرپوشيده، ساختمانهاي گمرگ و راه آهن، اتصال ريلي، سرخانه دو مداره 18 هزار تني، مجتمع خدمات رفاهي و رستوران از بخشهاي این مجموعه عظیم اقتصادی است.
شهسواري افزود: امور زيربنايي شامل خطوط انتقال آب، انتقال گاز، انتقال برق، و فيبر نوري در فاز يک انجام شده است.
وی همچنین ضريب امنيتي بالا به لحاظ مركزيت كشور، آب و هواي مناسب، تسريع در توزيع بالاي كالاهاي بنادر جنوب، كاهش هزينه هاي ناشي از معطلي كشتي ها در تخليه بار، كاهش خسارت ناشي از شرجي بودن هوا در بنادر و کاهش حوادث ترافيكي جاده ها را از مزايا و محاسن راه اندازي بندر خشك در مركز ايران دانست.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در بازديد از مجموعه بندر خشک توسعه کوثر استان یزد در جریان میزان پيشرفت فيزيکي اين مجموعه و پيگيري مستقر شدن گمرگ در بندر خشک قرار گرفت.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در جمع مديران بندر خشک توسعه کوثر و در حاشيه بازديد از اين بندر با بيان اينکه تنها راهکار براي عبور از بحرانهاي اقتصادي حضور فعال مردم در اقتصاد است گفت: اقتصادي که مبتني بر مردم و تعاوني محور باشد اقتصاد پايدارتري خواهد بود.
کلانتري يکي از ويژگي هاي بارز اين بندر را احداث آن توسط تعاوني با سرمايه گذاري مستقيم مردم دانست و افزود: دولت در سهم خود براي پيگيري امور اين مجموعه بخصوص در بحث صدور مجوز گمرگ تلاش خواهدکرد.
بندر خشك توسعه کوثر يكي از مراكز مهم و تاثيرگذار در زمينه واردات و صادرات كالا در كشور است که در استان یزد احداث می شود. اين بندر در مساحت 700 هكتار در فازهاي چهارگانه در مسير جاده يزد به مهريز و حد فاصل جاده ترانزيتي و راه آهن در حال احداث و تکمیل است.
بهره گيري از سرمايه هاي خرد مردم و همچنين تحقق اقتصاد مقاومتي از مهمترين ويژگيهاي نخستين بندر خشك تعاوني كشور به شمار می رود
بهره برداری از فاز یک بندر خشک کوثر در یزد ، بزودی
رونق فناوری اطلاعات ، خدمات ، حمل و نقل، گمرگ و بالا بردن سطح درامد اقتصادي استان یزد از مزيت هاي ساخت بندر خشك در این استان است.
صاحبخبر -
∎