شناسهٔ خبر: 23156856 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون وزارت تعاون:یکی از راهکارهای گذر از چالش های اقتصادی توجه به تعاونی هاست

یزد - ایرنا - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از راهکار های موثر در گذر از چالش های عرصه اقتصادی توجه به گسترش و رونق شرکت های تعاونی با جلب مشارکت مردم در سایه حمایت مسئولان محلی استان ها و شهرستانهاست.

صاحب‌خبر -

سید حمید کلانتری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از بندر خشک شرکت تعاونی پبشگامان مهریز در نشستی با کارشناسان این شرکت، افزود: ایجاد اشتغال و تولید با حمایت از تعاونی های مردمی شکل می گیرد و به نتیجه مطلوب می رسد.
وی ادامه داد: هنر مسئولان و سایر نهادها این خواهد بود، با برنامه ریزی ، هماهنگی و حمایت جدی زمینه ورود بخش خصوصی و مردم را برای ایجاد و رونق تعاونی ها در مناطق مختلف کشور فراهم کنند.
معاون وزارت تعاون تصریح کرد: مردم باید در عرصه شرکت های تعاونی جدید وارد شوند و به آینده سرمایه گذاری هایی که انجام می دهند، امیدوار باشند، بنابراین دولت و مسوولان زمینه مشارکت های مردمی را انجام دهند.
به گفته استاندار پیشین یزد، برای جذب سرمایه گذاری های کلان خارجی، قطعا راه نخست این خواهد بود، در کشور موانع از پیش پای علاقه مندان به فعالیت در اقتصاد تعاونی برداشته شود، هرچند دولت همواره حامی و حمایت کننده است.
معاون امور تعاون وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: به برکت انقلاب اسلامی ، حمایت و همراهی مسوولان و دولت در سال های گذشته کارهای خوبی در بخش تعاونی انجام شده است.
کلانتری اظهار کرد: کاهش تصدی گری دولت طبق قانون اساسی جزو برنامه های مهم است و تحقق اصل 44 به نفع مردم ، کشور و جامعه اسلامی است و برای اجرایی شدن بهتر و قوی تر آن باید جدی تر اقدام کرد.
وی به اهمیت ایجاد گمرک در مجموعه بندرخشک یزد به عنوان یک ضرورت اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و رسیدگی و تحقق آن را از سوی مسوولان مرتبط کشوری با پیگیری مسئولان استان خواستار شد.
در قانون اساسی ایران فعالیت های اقتصادی شامل آزاد، دولتی و تعاونی است که سهم تعاون در حال حاضر اندک است و قرار است در برنامه ششم توسعه به 25درصد برسد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون در سفر به مهریز از بخش های مختلف بندر خشک بازدید کرد و در جریان فعالیت های انجام گرفته و برنامه های آینده این بندر قرار گرفت .
برای احداث بندر خشک در یزد مجوزهای لازم از هیات دولت اخذ شد و در 30 کیلومتری جنوب یزد در حال ساخت است که عملیات اجرایی آن تاکنون روند خوبی داشته است.
عملیات ساخت نخستین بندر خشک شرکت تعاونی استان یزد در زمینی به مساحت 700 هکتار از سال 1390 آغاز شد، و هم اکنون بیشتر زیرساخت های آن انجام شده است.
این بندر با مشارکت و سرمایه گذاری مردم ساخته می شود که تاکنون 500 میلیارد ریال در آن سرمایه گذاری شده و مقدمات هزینه 200 میلیارد ریال نیز فراهم است و میزان هزینه آن در مرحله اول سه هزار میلیارد ریال برآور شده است.
مرکز شهرستان مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7536/ 2047/ خبرنگار:کاظم سبحان زاده**انتشار: عباسقلی اشکورجیری

انتهای پیام /*