به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازسپاس؛ یکی از ملوانان و لنجداران بندر عامری در گفتگو با خبرنگار سپاس از مشکلات چندین ساله خود در این اسکله اظهار داشت: کمبود فضا و ساختمان اداری گمرک برای ارائه خدمت رسانی مطلوب به مردم با توجه به افزایش حجم فعالیت در این بندر، مستقر نشدن اداره بنادر و دریانوردی برای انجام امور تخلیه و بارگیری و نبود اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی برای نمونهبرداری کالاهای وارداتی ازدیگر مشکلات گمرک بندر عامری است .
وی با بیان اینکه در جهت کمک به این اسکله با همکاری و خودیاری مردمی تسطیح، شنریزی، دیوارکشی و محوطه کافی برای افزایش فضای تجاری گمرک، نصب و راهاندازی باسکول شصت تنی از کارهای عمرانی می باشد که در این بندر انجام شده است.
یکی دیگر از ملوانان این بندر نیز در ادامه با اعلام وجود 190 فروند لنج در این بندر فعالیت میکنند بیان کرد و گفت : مالکان همه این لنجدارهای این بندر از این موضوع گلایه مند هستند و انتظار می رود بعد ازسه سال وعده همکاری مسئولین جهت رفع این مشکل اقدام کنند.
در این حال با توجه به واقع شدن شهرستانهای زیادی از استان بوشهرو بخش دلوار در سواحل دریایی و معشیت مردم از طریق تجارت و صیادی نیازمندیهای زیادی در زمینه اسکله و زیر ساخت های بندری در این مناطق وجود دارد که با اعتبارات موجود امکان اجرایی کردن آنها در کوتاه مدت فراهم نیست و باید مسئولین به دنبال چاره ای باشند تا این معظلات ادامه پیدا نکند.
اما باید اینگونه گفت که اگر طرحی در کوتاه مدت امکان اجرا نداشته باشد صادقانه به مردم اعلام شود تا موجب یأس و ناامیدی در آنها نشود و انتظار انها بیش تر نشود.
امیدواریم امسال که به فرمایش مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی –تولید و اشتغال نامگذاری شده مسئولین بتوانند با تلاش و کوشش خود به این شعار جامه عمل بپوشانند و طرح لایه روبی گمرک بوالخیر که هم اکنون دچار مشکلاتی شده است را به پایان برسانند.
بندرعامری از توابع شهرستان تنگستان و بخش دلوار در جنوب بوشهر و در فاصله 60 کیلومتری جنوب مرکز استان قرار دارد.
انتهای پیام/