شناسهٔ خبر: 23147940 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ابتکار | لینک خبر

رئیس کمیسیون سلامت شهری شورای شهر تهران:

شهر را با سلام و صلوات نمی‌شود اداره کرد

صاحب‌خبر - رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: یکی از نگرانی های شهروندان سلامت و کیفیت آب است. آلودگی هوا روی ذهن مردم تاثیر منفی گذاشته و فکر می‌کنند شاید آب هم آلوده باشد.
به گزارش مهر، سی‌امین جلسه کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری در شرکت آبفای تهران با حضور مختاری رئیس سازمان پارک‌ها و فضای سبز و پرورش مدیرعامل شرکت آبفای تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه محمد پرورش، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مصرف و تصفیه آب شرب گفت: خدمات آب با کیفیت و دفع فاضلاب در کلانشهری مثل تهران که حدود ۹میلیون جمعیت دارد دشوار است.
وی با بیان اینکه تهران در کنار هیچ رودخانه‌ای بنا نشده و منابع آب آن محدود است، افزود: طول شبکه توزیع آب در تهران ۹۱۳۰کیلومتر و در استان تهران ۱۵۶۱۵کیلومتر است که در مجموع ۶۰درصد در شهر تهران و ۴۳درصد در استان تهران جمعیت تحت پوشش فاضلاب هستند.
پرورش اظهار کرد: در حال حاضر درکلان شهر تهران با جمعیتی بالغ بر ۸/۵ میلیون نفر ساکن و در حدود ۱/۵ میلیون نفر شناور، سالانه ۱۰۳۵ میلیون مترمکعب و متوسط در هر ثانیه ۳۵ هزار لیتر آب مصرف می شود. هر روز صبح معادل ۴.۵ متر مکعب به اندازه میزان آب دریاچه خلیج‌فارس تهرانی‌ها آب مصرف می‌کنند.
او با اشاره به وجود ۱۷۵عدد ایستگاه پمپاژ در استان تهران که وظیفه انتقال آب به نقاط مرتفع را با ظرفیت ۲۲۴هزارمترمکعب در ساعت به عهده دارد، تاکید کرد: در شهر تهران ۶۴ ایستگاه پمپاژ، بعد از هشت مرحله پمپاژ، در اختلاف ارتفاعی ۸۰۰متری، آب را به شمالی ترین نقاط تهران می‌رسانند.
در ادامه صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر پیشنهاد داد: از آنجایی که در سال ۸۹ قانون برای شرکت آب و فاضلاب تکلیف شده تا در زمان بحرانی آمادگی لازم را پیدا کنند جلسه‌ای مشترک میان شرکت آبفا، مدیریت بحران کشور و شهر تهران، سازمان پارک‌ها و کمیته ایمنی شورای شهر برگزار شود تا میزان آمادگی این شرکت مشخص شود.
نوری در پاسخ به صحبت‌های مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب که تاکید داشت هزینه اقدامات انجام شده در شرکت آب و فاضلاب بسیار زیاد است، گفت: نگاه اقتصادی باید همه جا ساری و جاری باشد. شهر را با سلام و صلوات نمی‌شود اداره کرد. شهرداری هم مانند آبفا هزینه زیادی صرف خدمات می‌کند.
وی ادامه داد: شهرداری تهران ۱۸هزار میلیارد درآمد دارد اما بیشتر از این مقدار هزینه می‌کند. برای ساخت تونل صدر و نیایش پنج هزار میلیارد هزینه شده، هرچند اشکالاتی به آن‌ها وارد است و آنچنان که باید مشکل ترافیک را حل نکرده‌اند. رئیس کمیسیون محیط زیست با بیان اینکه استفاده از آب شرب برای آبیاری فضای سبز اشتباه است، تاکید کرد: باید در جلسه‌ای استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز به یک قانون تبدیل شود. وی گفت: یکی از نگرانی شهروندان سلامت و کیفیت آب است. آلودگی هوا بر روی ذهن مردم تاثیر منفی گذاشته است و فکر می‌کنند شاید آب هم آلوده باشد.
او ادامه داد: باید اطمینان بیشتری ایجاد کرد که آب شرب سالم است و هر کمکی که بتوانیم در این زمینه با تعامل فی‌مابین انجام دهیم. مردم ما شاسیته داشتن زندگی‌ای با کیفیت بالا هستند.

برچسب‌ها: