شناسهٔ خبر: 23146229 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

توصیه های ایمنی دبیرکارگروه ملی زلزله به مردم تهران و کرج

تهران - ایرنا- دبیرکارگروه ملی زلزله گفت: با توجه به احتمال خطر و تجربه زلزله های رخ داده در کشور به ویژه زمین لرزه اخیر کرمانشاه، مردم تهران و کرج بهتر است با ترک منازل خود چند ساعتی را در فضای امن به سر ببرند.

صاحب‌خبر -

دکتر «علی بیت اللهی » بامداد پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با عنایت به زلزله چهار شنبه شب که در 3 کیلومتری ملارد تهران(مرز کرج و تهران) رخ داد، مردم تهران و کرج برای رعایت نکات ایمنی دست کم 3ساعت در مناطق امن مانند داخل خودرو، فضای باز و چادر بسر ببرند تا از خطرات احتمالی در امان باشند.
این کارشناس زلزله تصریح کرد، تجربه های گذشته از وقوع زلزله در بم یا زلزله اخیر کرمانشاه نشان می دهد که زلزله امشب تهران می تواند پیش لرزه باشد و یا می توان این حادثه را در همین حد پایان یافته تلقی کرد.
دکتر بیت اللهی توصیه کرد، شهروندان تهرانی و کرجی بهتر است برای رفع خطرات احتمالی زمین لرزه، لباس گرم و داروهای مورد نیاز را دسترس داشته باشند و چند ساعتی را در محیط امن سپری کنند.
زلزله ای در ساعت 23:27 و 37 ثانیه چهارشنبه شب تهران و شهرهای اطراف را لرزاند.
این زلزله با قدرت ۵.۲ ریشتر،در 3کیلومتری ملارد رخ داد. این زمین لرزه در استان های قم، گیلان، قزوین و مرکزی هم احساس شد و مردم را به خیابان‌ها کشاند
شبس*1613*انتشار دهنده: عبدالله غفاری

انتهای پیام /*