شناسهٔ خبر: 23141143 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون اداری و مالی فرماندار: بیش از یک هزار فرصت شغلی در شهرستان دماوند ایجاد شد است

تهران – ایرنا - معاون اداری و مالی فرماندار شهرستان دماوند گفت: در راستای اصل اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال در شهرستان، یک هزار و 393 مورد فرصت اشتغال در شهرستان دماوند مطرح شد که از این تعداد، 896 نفر مشغول بکار شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سیاوش نوری روز چهارشنبه در چهارمین نشست اقتصاد مقاومتی شهرستان دماوند که با حضور برخی از مسئولان این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 41 طرح در قالب توسعه و تکمیل با بیش از 13میلیارد تومان اعتبار اولیه داشتیم که این میزان برآورد اعتبار به استانداری تهران ارسال شد ولی تاکنون اقدام موثری انجام نشده است.
وی افزود: مهم ترین طرح‌های معرفی شده در خصوص اقتصاد مقاومتی شهرستان دماوند در حوزه تولید و در قالب صنایع تبدیلی، مواد غذایی، قالب‌سازی، شیرآلات، دامداری، مبلمان و مصنوعات بتنی بوده است.
نوری با اشاره به سه جلسه گذشته عنوان کرد: پیرو نشست‌های پیشین 20 مورد بازدید حضوری به همراه کارشناسان در خصوص پرداخت تسهیلات صورت گرفت و چهار شرکت تولیدی جدید در شهرک صنعتی آیینه‌ورزان با ظرفیت اشتغال 120 نفر و دو مورد جایگاه پمپ بنزین و سی‌ان‌جی با سرمایه بیش از سه میلیارد تومان در منطقه سیدآباد و گیلاوند با اشتغال 15 نفر افتتاح شد.
معاون اداری و مالی فرماندار شهرستان دماوند خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه های این کارگروه حمایت از تولید و اشتغال است که در این راستا 10 مورد بازدید از شرکت‌های فعال در سطح شهرستان و پیگیری مسائل مطرح شده در بازدید مدنظر قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: یک هزار و 393 مورد فرصت شغلی در شهرستان مطرح شد که از این تعداد، 896 نفر به کار گمارده شدند و در بحث مشاغل خانگی نیز 36 مورد طرح در سال جاری معرفی شد که تا به حال 15 مورد انجام شده است.
وی در خصوص مشکلات دریافت تسهیلات بانکی واحدهای صنعتی اظهار کرد: مشکل بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات بیشتر در خصوص بحث تضامنی بوده زیرا تضمین واحدهای صنعتی با مشکل مواجه می‌شد، اما بر اساس بخش نامه‌ایی مقرر شد که سند واحدهای صنعتی به عنوان تضمین از سوی بانک پذیرفته شود و این طرح به تصویب رسید.
در ادامه علی مشهدی عباسی، رئیس اداره کار، تعاون و امور اجتماعی شهرستان دماوند در ادامه این جلسه بیان کرد: در سال جاری تعداد یک هزار و 393 جوینده کار در این شهرستان داشتیم که از این تعداد، 896 مورد بدون وام به شرکت‌ها و کارگاه‌های مختلف معرفی به کار شدند.
وی در ادامه گفت: در خصوص مشاغل خانگی در شهرستان دماوند قدری عقب هستیم و نهادهایی که به ارائه طرح پرداختند شامل ادارات میراث فرهنگی و گردشگری با ارائه هشت طرح و اداره صنعت، معدن و تجارت 29 طرح است که این طرح‌ها به بانک معرفی شد.
مشهدی عباسی تصریح کرد: باید برخی نهادها مانند کمیته امداد، بنیاد شهید و امور ایثارگران، صندوق کارآفرینی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جهاد طرح مشاغل خانگی خود را بررسی کنند و سایر نهادها نیز می‌توانند به ارائه طرح بپردارند، زیرا در این خصوص سهمیه‌ای مشخص نشده است.
رئیس اداره تعاون و کار و رفاه امور اجتماعی اضافه کرد: اولین نشست در خصوص طرح کار ورزی در شهرستان دماوند برگزار شد و نهادهای اجرایی باید آن را مدنظر قرار دهند در این زمینه ادارات جهاد کشاورزی باید 61 مورد طرح، صنعت، معدن و تجارت 85 طرح، میراث فرهنگی و گردشگری40 طرح، آموزش ‌و پرورش 17 طرح، فرهنگ و ارشاد اسلامی 15 طرح و اداره کار، تعاون و امور اجتماعی باید 65 طرح در این زمینه داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: از آغاز طرح کارورزی تاکنون در میان افراد تحصیل ‌کرده 15 مورد قرار داد منعقد شد که از این تعداد دو طرح مربوط به اداره جهاد کشاورزی و هشت طرح مربوط به اداره صنعت، معدن و تجارت است.
مشهدی عباسی افزود: بعید است که تعداد 283 سهمیه پیشنهاد شده به شهرستان دماوند در زمینه طرح کارورزی به تحقق برسد، زیرا تعداد کارورزانی که اقدام به ثبت‌نام موفق کرده‌اند 35 مورد و تعداد واحدهای پذیرنده 19 واحد بوده است.
وی همچنین در مورد طرح روستا تعاون در این شهرستان بیان کرد: تعداد پنج طرح در این خصوص به استان تهران ارسال شده ولی هنوز هیچ اقدامی انجام نشده است و با وجود تایید کمیته اشتغال شهرستان هنوز بودجه آن نیز پرداخت نشده است.
همچنین در ادامه این جلسه، هادی طهرانی‌پور، رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند با بیان اینکه این نهاد سال‌ گذشته تمامی وظایف محول در راستای اقتصاد مقاومتی را به طور کامل انجام داده است، گفت: علاوه بر اشتغال واحدهای پذیرنده، 11 واحد در شهرستان دماوند شناسایی و با انجام امور اولیه به ثبت رسیده است و تعدادی کارورز نیز به این واحدها معرفی شده‌اند.
وی با بیان اینکه تاکنون اسامی 150 نفر در سامانه اشتغال مربوط به بخش کشاورزی ثبت شده است، افزود: در بخش گلخانه‌ها در خصوص آبیاری تحت فشار و در صنایع تبدیلی و تکمیلی 45 نفر مشغول به کار شدند و در بخش مشاغل خانگی نیز اداره جهاد کشاورزی با هماهنگی سپاه شهرستان دماوند اقدام به برگزاری کلاس‌های مشترکی در نقاط مختلف شهرستان به ویژه روستاهای کمتر برخوردار کرده است.
خبرنگار: الهام حیدری**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7246//1348

انتهای پیام /*