به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، فریضه نماز با توجه به اهمیتی که در جوامع اسلامی دارد، نیاز به تبلیغ و ترویج به منظور توسعه و گسترش فرهنگ دینی و همچنین در جهت اشاعه صحیح فرهنگ نورانی آن در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی دارد.
بنابراین ایجاد مباحث مختلف سخت افزاری و نرم افزاری با هدف تغییر سبک زندگی آن هم در شرایط کنونی که فضای مجازی در جامعه حرف اول را می زند، منجر به گسترش و توسعه فرهنگ نماز در جامعه و خصوصا قشر جوان جامعه می شود.
با توجه به اینکه آمارها حکایت از آن دارد که حدود 45 میلیون کاربر ایرانی اینترنت دارن و از فضای مجازی بهره می برند، بنابراین می توان از این فرصت به نفع ترویج و تفهیم مفاهیم و فرهنگ نماز بهره برد.
در نتیجه لازم است که سالم سازی و حفظ امنیت همه جانبه فضای مجازی به ویژه در حوزه های بینشی و بصیرتی، ترویج هنجارها، ارزش ها و نگرش ها، لزوم تبلیغ سبک زندگی اسلامی، ایرانی در این فضا و مقابله موثر با تهاجم همه جانبه فرهنگی، در دستور کار قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان در خصوص اهمیت نماز و فرصت فضای مجازی اظهار داشت: نماز در دنیا و آخرت مایه عزت است و یکی از ویژگی های جامعه ی سالم این است که نماز به طور منظم در آن اقامه شود.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسینی شاهرودی در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: نماز بر انسان ها واجب است و آنها را به مقام اوج می رساند، و در واقع همین نماز برای رسیدن فرد از فرش به عرش و بخشیدن سیرت الهی به وی موثر و ضروری است.
وی بیان کرد: اگر فرهنگ نماز در جامعه پیاده شود همه امور اصلاح می شوند و اصلاح همه مشکلات از طریق نماز و اقامه آن هموارتر می شود که در واقع برای رسیدن به این راه استفاده از فضای مجازی یک نیاز و ضرورت لازم است.
وی با بیان اینکه دشمن در نتیجه تهاجم فرهنگی خود قصد دارد انسان ها را از نماز دور کند، افزود: اقامه و ترویج فرهنگ نماز و اشاعه ی آن باید به طور احسن در فضای مجازی تبلیغ شود تا بُرد بیشتری داشته باشد.
وی عنوان کرد: فضای مجازی در حال حاضر موثرترین ابزار جامعه برای رسیدن به اهداف تعالی در حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگ نماز است که باید بهترین عملکرد به وسیله استعدادها و توانمندی های استان از آن حاصل شود.
بسترسازی برای استفاده از توانایی ها و استعدادهای سرشار جوانان غیور، مومن و متدین کشور یکی از فرصت های مناسبی است که لازم است با سیاست گذاری صحیح، اقدامات سنجیده و بدون از دست دادن زمان، از حالت انفعال خارج شود و با حضور فعال و تاثیرگذار و تولید محتوای اسلامی جذاب، و موثر بتواند مثمرثمر واقع شود و در راستای تحقق رسیدن به ترویج فرهنگ نماز در جامعه رسید.
فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در سطح ملی و جهانی با هدف استفاده از فرصت ها و مقابله با تهدیدات، آموزش عمومی و فرهنگ سازی در جهت بالابردن سواد رسانه ای مورد استفاده است که می توان با بهره گیری از این دانش روز دنیا برای ترویج فرهنگ نماز بهره برد تا این فریضه الهی را در جامعه تبیین کرد.
انتهای پیام/