شناسهٔ خبر: 23134464 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اجرای طرح ضربتی تشدید نظارت براماکن عرضه انواع فرآورده خام دامی کردستان

سنندج - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت: طرح ضربتی تشدید نظارت براماکن عرضه انواع فرآورده خام دامی استان در آستانه شب یلدا با مشارکت کارشناسان این اداره کل آغاز شد.

صاحب‌خبر -

مجتبی ورمقانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ضرورت تامین سلامت و اطمینان خاطر شهروندان و مصرف کنندگان انواع فرآورده های خام دامی در روزهای منتهی به پایان آذر ماه و شب یلدا اکیپ های نظارت بهداشتی برای نظارت بر این مراکز سازماندهی شده اند.
وی اضافه کرد: در قالب این طرح 180 نفر بازرس بهداشت فرآورده های خام دامی را در قالب 87 اکیپ سیار سازماندهی و بر عرضه این فرآورده های خام دامی در سه نوبت صبح، عصر و شب نظارت می کنند.
وی اظهار کرد: در این طرح بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تهیه و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، آلایش خام دامی قابل مصرف و ماهی نظارت می کنند.
ورمقانی افزود: چند هزار بروشور و تراکت آموزشی با موضوع آموزش نحوه صحیح مصرف در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی توزیع و نصب شده است.
وی با اشاره به اینکه در روزهای آتی فعالیت اکیپ های سیار تداوم خواهد داشت، از شهروندان خواست هرگونه گزارش تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و تولید و توزیع فرآورده خام دامی را با شماره تلفن شبکه های دامپزشکی شهرستان ها و 1512 پیامگیر اداره کل دامپزشکی کردستان در میان بگذارند.
در آستانه شب یلدا شهروندان برای آیین های این شب تدارک های خاصی می بینند و از فرآورده های مختلف دامی نیز برای تهیه غذاهای این شب استفاده می کنند.
خبرنگار: عبدالله رحمانی**انتشار: امید بهمنی
3020/ 6108

انتهای پیام /*