شناسهٔ خبر: 23131395 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

پژوهشگر برتر کرمانی در گفتگویی مطرح کرد؛

مراکز پژوهشی از مهم­ترین بسترهای تحـقق استراتژی جامعه ­دانایی محور است/مسئولین با فراهم کردن تسهیلات باعث دلگرمی پژوهشگران شوند

پژوهشگر برتر کرمانی گفت : دانشگاه ­ها و مراکـز پژوهشی از مهم­ترین بسترهای تحـقق استراتژی جامعه ­دانایی محور است و تنها در پرتو فعـالیـت گسترده و مشارکت­ جویانه استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می ­توان در انتظار به بار نشستن درخت علم و فناوری و پژوهش در کشور بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کرمان۱۴۰۰ ؛ به منظور ترویج فرهنگ پژوهش در کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را به نام “هفته پژوهش ” نام گذاری کرده است .

هفته پژوهش و فناوری، هفته‌ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می‌آورد تا کلیه ذینفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود در کشور برای آینده، برنامه‌ریزی و اقدامات بهتر و مهم‌تری را در دستور کار خود قرار دهند.

پیمان حسینی گوهری پژوهشگر برتری است که کارشناس ارشد مهندسی معماری را در گروه معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی گذرانده و به کارهای تحقیقاتی ، آزاد مهندسی ، ساختمانی و مشاوره فعالیت دارد.

 

این دانشجوی پژوهشگر تاکنون ۲۹ عنوان مقاله در زمینه نانو تکنولوژی، معماری اسلامی و ایرانی، پدافند غیر عامل، بهینه سازی مصرف انرژی، معماری و توسعه پایدار، معماری فرهنگ و تکنولوژی معماری در نشریات معتبر ملی و بین‌المللی ارائه و به چاپ رسانده است و در سال جاری به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه بردسیر انتخاب شده است .

حسینی گوهری پژوهشگر برتر کرمانی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : مباحث تئوری پایه و اساس امور اجرایی می باشند و با توجه به بهینه سازی مصرف انرژی در بعضی از ساختمان ها این پژوهش ها کاربرد داشته اند و بعضی از آن ها بصورت تحقیقاتی میدانی و کتابخانه ای می باشند.

حسینی گوهری در رابطه با مشکلاتی که جلوی راه پژوهشگران وجود دارد ؛ افزود : اگر ما بدون مشکل کاری انجام دهیم هنری نکرده ایم ولی به هر حال ممکن است مشکلاتی بر سر راه پژوهشگر ایجاد گردد که باید از فرصت ها استفاده نمود و تبادل خلاقیت و بهره برداری لازم را انجام دهیم.

وی با اشاره به ارتباط خود با شرکت های دانش بنیان بیان کرد : با چندین شرکت دانش بنیان در تهران در ارتباط هستم و البته تیم گروهی جهت کار تحقیقاتی داریم که در مواقع لزوم کار گروهی انجام دهیم.

این پژوهشگر ادامه داد : دنیای امروز دنیای فکر است و پژوهش نیز در تولید و اشاعه علوم نقش مؤثری داشته است و در فرایند پیشرفت علمی، نقش دانشگاه به ­عنوان مهم­ترین مرجع پاسخگویی به سوالات و نیازهای علمی جامعه، قابل تامل است.

وی دانشگاه ­ها و مراکـز پژوهشی را از مهم­ترین بسترهای تحـقق استراتژی جامعه ­دانایی محور دانست و تصریح کرد : تنها در پرتو فعـالیـت گسترده و مشارکت­ جویانه استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می ­توان در انتظار به بار نشستن درخت علم و فناوری و پژوهش در کشور بود.

حسینی گوهری اظهار داشت : از مسئولین محترم تقاضای می کنم برای پژوهشگران تسهیلات لازم اعم از مالی و شرایط ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و ایجاد مراکز پژوهشی قوی فراهم کنند تا پژوهشگر با دلگرمی و شرایط سهل تری بتواند در جهت امر پژوهش پیشرفت نموده و به نتیجه مطلوب برسد.

وی در پایان گفت : از اساتید و همکاران گرامی دکتر محمد جواد گنجی صفار ، دکتر حسین فلاح ، دکتر لادن تاج الدینی ، مهندس حسن ورمزیار و مهندس محمد طه سیف الهی تقدیر وتشکر می کنم.

انتهای پیام/