شناسهٔ خبر: 23129911 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

5 هکتار از مراتع و جنگل سوادکوه سوخت

ساری - ایرنا - رئیس منابع طبیعی شهرستان سوادکوه مازندران گفت که براساس برآورد اولیه، حدود 5 هکتار از مراتع و جنگل سوادکوه سه شنبه شب در آتش سوخت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، آتش سوزی جنگل های شمال غربی روستای کارمزد سوادکوه از حدود ساعت 20 سه شنبه آغاز شده بود که با تلاش نیروهای یگان منابع طبیعی و اهالی منطقه ساعت 2 بامداد چهارشنبه آتش مهار شد.
در این آتش سوزی بیش از 4 تا 5 هکتار از علف های بوته ای، درختچه ها و چند اصله درخت در آتش سوخت .
یدالله داوودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بلافاصله پس از آتش سوزی نیروهای یگان حفاظتی با همکاری اهالی در منطقه حضور یافته و پس از6 ساعت آتش را مهار کردند.
وی بیان کرد: علت آتش سوزی هنوز مشخص نشده است.
به گفته رئیس منابع طبیعی سوادکوه، نیروهای یگان حفاظت همچنان در محل حادثه حضور دارند.
بخش وسیعی از شهرستان سوادکوه دارای جنگلی متراکم و متنوع با درخت‌هایی نظیر راش، افرا، توسکا، ملج و نوع کمیاب درخت سردار یا سرخدار است.
جنگلهای بکر در مناطقی که میان بومیان و اهالی پرتاس خوانده می‌شود دارای مسیرهای دشوار بوده ولی به لحاظ قرار گرفتن در ارتفاعی خاص، همواره در پوششی از مه قرار داشته و مناظر بدیعی را پدید می‌آورند. در میان این نو ع از جنگلها نیز دره‌های زیبا، بهمراه نهرها، آبشارها و چشمه سارهای متعدد، خودنمایی می‌کند.
وجود درخت‌ها و درختچه‌های منحصربه‌فرد مانند سف، تل، تلکا، زرشک، الاش و لازه به همراه گیاهان میوه دار وحشی مثل ازگل، ولیک، زال زالک، گالش انگور، سولس و ته دونه، بر جذابیت نواحی جنگلی سوادکوه افزوده‌است.
خبرنگار : مونا معینی کوچکسرائی ** انتشار دهنده: محسن حسن نیا
7334/1899

انتهای پیام /*