صاحبخبر - به گزارش ایرنا، حمید کبیری دهکردی روز دوشنبه در نشست بررسی مشکلات عمرانی شوراهای اسلامی شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: نظارت ماهانه اعضای شوراهای اسلامی بر عملکرد شهرداران و دهیاران باعث جلوگیری از بروز تخلفات، پرهیز از انحرافات مالی و بهبود در اجرای قانون می شود.
وی افزود: بهره مندی از مشارکت مردم در بخش های مختلف باعث تسریع در روند توسعه ای طرح های شهری و روستایی می شود.
کبیری دهکردی تصریح کرد: البته مشارکت مردم تنها منوط به پرداخت هزینه نیست و شهروندان می توانند در قالب فعالیت های فیزیکی برای اجرای برخی طرح های شهری و روستایی مشارکت داشته باشند.
وی یادآور شد: تمامی فعالیت های شهرداری ها و دهیاری ها باید براساس پیش بینی بودجه و برنامه پنج ساله صورت گیرد.
مدیرکل دفتر امور شهری و روستایی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: منابع و اعتبارات دولتی برای اجرای طرح های مختلف در نقاط شهری و روستایی بسیار محدود است.
یوسف اسلامی باباحیدری استفاده از توان مشارکتی مردم در اجرای طرح های شهری و روستایی را ضروری اعلام و اظهار کرد: در دولت یازدهم افزون بر یک میلیون و 500 هزار متر مربع از معابر روستایی چهارمحال و بختیاری با مشارکت مردم استان آسفالت شد.
وی افزود: شوراهای اسلامی شهرها و روستاها باید ضمن شناسایی مشکلات موجود در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری راهکارهای پیشنهادی علمی و کارشناسی برای رفع این مشکلات را ارائه کنند.
اسلامی باباحیدری تاکید کرد: افزایش ارتباط بین اعضای شوراهای اسلامی با شهرداران و دهیاران و همچنین حرکت در مسیر برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت باعث تسریع در روند توسعه ای نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری می شود.
رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: کمبود اعتبارات و پائین بودن درآمدهای پایدار از عوامل اصلی رکود در بخش ساختمان است.
خانمحمد غیبی تصریح کرد: به همین منظور تشکیل کمیته های کارشناسی در بخش های مختلف به ویژه در حوزه مالی و بودجه ای در دستور کار شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری قرار گرفته است.
شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری 9 عضو به نمایندگی از شهرستان های 9 گانه استان دارد.
خبرنگار: وحید رئیسی دهکردی** انتشار دهنده: محمود رئیسی
7362/2097
∎