شناسهٔ خبر: 23126913 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

فرزدی عنوان کرد:

پژوهشگر قرآن و سلامت به دنبال بهره بردن از قرآن برای ارتقای سلامت باشد نه اثبات

گروه سلامت: عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، چارچوب بندی مطالعات قرآن و سلامت را اولویت اصلی پژوهشگران این حوزه دانست.

صاحب‌خبر -
پژوهشگر قرآن و سلامت به دنبال بهره بردن از قرآن برای ارتقای سلامت باشد نه اثبات
فرانک فرزدی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، چارچوب بندی مطالعات قرآن و سلامت را اولویت اصلی پژوهشگران این حوزه دانست و اظهار کرد: این کار ابزار خوبی را در اختیار محققان و پژوهشگران می‌دهد تا بدون اینکه از اهداف خود دور شوند به مطالعات بین رشته‌ای این حوزه ورود پیدا کرده و پروژه‌های قابل دفاعی داشته باشند.
 
وی تصریح کرد: در رابطه با مطالعات قرآنی باید آن چیزی را که دراختیار ما است درک کرده و از آن استفاده کنیم، نه اینکه به دنبال موارد اثباتی در آن باشیم، ما به دنبال این هستیم که ببینیم از قرآن چه بهره‌هایی برای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی می‌توان ببریم.
 
فرزدی ادامه داد: ما بسیاری از پیام‌های الهی در قرآن و کلام معصومین داریم که می‌توان از آن برای سلامت جسمی، روانی و روح خود بهره بریم ضمن اینکه باید این مرز را حفظ کنیم که به دنبال تحقیق و مطالعه در راستای کاربردی کردن قرآن در این موارد باشیم، وقتی این مرزبندی را رعایت کنیم و به دنبال اثبات نرویم نگرانی بسیاری ازافراد که از این تحقیقات واهمه دارند برطرف می‌شود.
 
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت گروه پژوهشی قرآن و سلامت در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور گفت: این گروه که به مطالعات میان رشته‌‍‌ای قرآن وسلامت می‌پردازد در وهله نخست باید، به تدوین پروتکل‌ها و چگونگی پژوهش در این حوزه بپردازد و چارچوب‌ها را روشن کند.
 
وی یادآور شد: اگرچه گروه‌های دیگری نیز وجود دارند که در حوزه سلامت از جنبه قرآنی آن کار می‌کنند، اما گروهی که هم از لحاظ قرآنی و هم پژوهشی در حوزه سلامت مسلط باشند باید خط مشی‌ها را در این حوزه مشخص کنند.