شناسهٔ خبر: 23126154 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

با حضور پرشور مسئولین و خانواده ها:

همایش بزرگ روز ملی ژیمناستیک در سنندج برگزار شد

همایش بزرگ و پرشور روز ملی ژیمناستیک شامگاه روز سه شنبه 28 آذرماه با حضور مسئولین و جامعه ورزش کردستان در سالن آزادی سنندج برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پانا کردستان، همایش بزرگ و پرشور روز ملی ژیمناستیک شامگاه روز سه شنبه 28 آذرماه با حضور مسئولین و جامعه ورزش کردستان و خانواده ها در سالن آزادی سنندج برگزار شد.
در این همایش بیش از دو هزار نفر از مسئولین، پیشکسوتان رشته های مختلف ورزشی، خانواده ها و ورزشکاران روز ملی ژیمناستیک را گرامی داشتند.
 ورزشکاران نونهال و نوجوان دختر و پسر، برنامه‌های ورزشی شامل حرکات زمینی ژیمناستیک، حرکات ریتمیک و نمایشی را در حضور خانواده های خود و مسئولین به اجرا در آوردند.
در پایان این همایش بزرگ و پرشور از سوی مدیرکل ورزش و جوانان و هیأت ژیمناستیک کردستان شریف یاوری کهن پیشکسوت  و مرد تلاشگر ژیمناستک استان و پدرام زاهدی قهرمان رقابت های بین المللی در روز ملی این رشته ورزشی مورد تجلیل و تفقد قرار گرفتند.