شناسهٔ خبر: 23124503 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با دانا:

رایزنی مجلس با بانک مرکزی برای برخورد با صرافی های غیر مجاز/ جولان صرافی های غیر مجاز زیر سایه بی توجهی دولت و بانک مرکزی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به ساماندهی صرافی های غیر مجاز در کشور و جلوگیری از ادامه فعالیت غیر قانونی آنها اظهارداشت: تعداد و آمار صرافی های مجاز کشور در بانک مرکزی ثبت و مشخص شده است ولی برخی صرافی های غیر مجاز نیز زیر سایه بی توجهی و بی مهری دولت به صرافی های مجاز در حال فعالیت هستند که این امر برای بحث ارزی کشور بسیار مضر و خطرناک است.

صاحب‌خبر -

احمد انارکی محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به ساماندهی صرافی های غیر مجاز در کشور  و جلوگیری از ادامه فعالیت غیر قانونی آنها اظهارداشت: تعداد و آمار صرافی های مجاز کشور در بانک مرکزی ثبت و مشخص شده است ولی برخی صرافی های غیر مجاز نیز زیر سایه بی توجهی و بی مهری دولت به صرافی های مجاز در حال فعالیت هستند که این امر برای بحث ارزی کشور بسیار مضر و خطرناک است.

 

وی با اشاره به رایزنی با بانک مرکزی برای ساماندهی و برخورد با صرافی های غیر مجاز در کشور گفت: جلسه های مختلفی با بانک مرکزی در خصوص موسسات و صرافی های فیر مجاز داشته ایم و این قول به مجلس از سوی بانک مرکزی داده شده است تا پایان سال جاری به این امر رسیدگی و آنها را ساماندهی خواهد کرد.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص رسیدگی و برخورد با این موسسات و صرافی های غیر مجاز تصریح کرد: تنها نهادی که می تواند در خصوص این امر ورود و رسیدگی کند بانک مرکزی و دولت است ، برخی معتقدند نیروی انتظامی باید با این موضوع برخورد کند در صورتی که نیروی انتظامی در کشور تنها ضابط قضایی است و باید دستور و حکمی به این نهاد داده شود تا برخورد صورت پذیرد.

 

محمدی ادامه داد: باید تمام دستگاه ها همت خود را برای ساماندهی و رسیدگی به موسسات و صرافی های غیر مجاز بگمارند و در این باره دغدغه جدی داشته باشند چرا که مجلس به این موضوع ورود پیدا کرده است و تا حصول نتیجه و جمع اوری صرافی های غیر مجاز از تلاش نمی ایستد.

 

انتهای پیام/