شناسهٔ خبر: 23123768 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

غلامی خبرداد:

برگزاری 100 گفتمان دینی و اعزام 120 مبلّغ به مناطق مختلف لرستان در دهه فجر

گروه فرهنگی: معاون تبلیغات اسلامی لرستان از اعزام 120 نفر مبلّغ و مبلّغه به مناطق مختلف استان در دهه فجر خبرداد و گفت: به‌مناسبت دهه فجر بیش‌از 100 گفتمان دینی با رویکرد «انقلاب اسلامی» در سطح مدارس، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و مساجد استان برگزار می‏‌شود.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به این‌که هر ساله دبیری چند کمیته ستاد دهه فجر ازجمله کمیته قرآنی این ستاد به تبلیغات اسلامی واگذار می‎‏شود، گفت: در دهه فجر برنامه‌هایی ازجمله اعزام مبلّغ، برگزاری گفتمان‌های دینی و برگزاری محافل قرآنی را در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی دستور کار داریم که در این راستا بیش‌از 120 نفر مبلّغ و مبلّغه به مناطق مختلف استان لرستان اعزام می‌شوند.
وی در رابطه با گفتمان‌های دنی ویژه دهه فجر نیز افزود: گفتمان‌های دینی در دهه فجر با رویکردهای انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب در مدارس، مساجد، حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود.
غلامی از برگزاری بیش‌از 100 گفتمان دینی طی دهه فجر در سطح مدارس، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و مساجد با رویکرد انقلاب اسلامی خبرداد و اضافه کرد: دعوت از روحانیون، مبلّغان و ائمه جماعات برای حضور در برنامه‌ها و جشن انقلاب انجام می‌شود و با توجه به این‌که در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی هستیم انتظار می‌رود مسئولان عملکرد انقلاب را بیان کنند، روحانیون به روشنگری بپردازند و نیازهای اصلی جامعه را مطالبه کنند.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی، بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی و اجرای کارگاه‌های مختلف فرهنگی با رویکرد شناخت هرچه بیشتر جوانان از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تفهیم سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی با محوریت انقلاب، ولایت و مردم را از برنامه‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی برشمرد.