شناسهٔ خبر: 23120455 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تجمع مسلمانان در واکنش به اقدام آمریکا همبستگی آنان را نشان داد

سنندج - ایرنا - معاون اقتصادی استان کردستان گفت: تجمع اعتراض آمیز مسلمانان کشورهای مختلف جهان پس از اقامه نماز جمعه بیانگر روحیه همبستگی و هویت یگانه آنان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا حسین فیروزی روز سه شنبه در سومین اجلاس استانی نماز و فضای مجازی در جمع مسئولان ادارات استان در سنندج، افزود: اعتراض کنندگان با تجمع و قیام خود به اقدام غیر قانونی ترامپ اعتراض کردند و خشم خود را نسبت به این تصمیم نشان دادند.
وی با بیان اینکه بیت المقدس مورد احترام تمام ادیان توحیدی و مسلمانان جهان است افزود: دستور غیر قانونی و ظالمانه ترامپ رئیس جمهور مبنی بر معرفی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی واکنش و اعتراض وسیعی از سوی تمام کشورهای مسلمان بدنبال داشته است.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه معنوی نماز در میان مسلمانان گفت: اقامه نمازهای جمعه در کشورهای مسلمان بیانگر روحیه همبستگی اجتماعی مسلمانان و تاثیرات معنوی فرهنگ نماز، باورها و اعتقادات دینی آنها است.
وی با اشاره به سیاست های استکباری در منطقه خاورمیانه و ظهور غده سرطانی داعش در این منطقه و حمایت های سیاسی آمریکا و رژیم صهیونیستی از آن اظهار کرد: هر حاکمیت و ملتی که به ارزش های معنوی نماز پایبند بوده در مقابل این غده سرطانی قیام کرده است.
وی با بیان اینکه کشور ما بیشترین هزینه ها را برای سرکوبی داعش متحمل کرده و شهدای زیادی در این راه تقدیم کرده است گفت: مبارزات ضد استکباری ایران علیه اقدامات ظالمانه داعش بیانگر حاکمیت فرهنگ نماز است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: فضای مجازی از سوی کشورهای غربی با هدف ایجاد دهکده جهانی، نابودی خُرده فرهنگ ها و ادغام و ترکیب این فرهنگ ها با فرهنگ جهانی غرب طراحی شده است.
وی افزود: گرچه این فضاها با هدف نابودی خُرده فرهنگ های جهانی طراحی شده است اما در حقیقت عکس این موضوع تحقق پیدا کرده است و منجر به تقویت سایر فرهنگ ها شده است.
فیروزی ادامه داد: فضای مجازی بهترین ابزار برای تولید محتواهای فرهنگی بویژه توسعه فرهنگ نماز است.
وی با اشاره به تاثیرات فضای مجازی بر فکر و روحیه جوانان، بر بهره گیری از فضای مجازی در راستای توسعه فرهنگ نماز و ارزش های دینی و نیز تخصیص بودجه پژوهشی برای توسعه بخش فرهنگی بویژه تقویت فرهنگ نماز در جامعه و توجه بیشتر ادارات فرهنگی به توسعه فرهنگ نماز تاکید کرد.
وی نقش روحانیون و فعالان مذهبی را در توسعه فرهنگ نماز تاثیرگذار ارزیابی کرد و گفت: تقویت فرهنگ نماز نقش تاثیرگذاری در تقویت همبستگی مسلمانان دارد.
وی اقدامات و برنامه های شورای اقامه نماز در راستای ترویج فرهنگ نماز در جامعه را قابل تقدیر دانست و افزود: همه مسئولان ادارات موظفند در راستای بهبود وضعیت اقامه نماز در استان تلاش کنند.
وی با اشاره به زلزله استان کرمانشاه و اطلاع رسانی آسیب های زلزله در فضای مجازی اظهار کرد: بعد از چند ساعت از وقوع زلزله بلافاصله از سراسر کشور امدارسانی به آسیب دیدگان انجام شد که این امر بیانگر حس نوعدوستانه، اعتقادات و باورهای دینی مردم و حاکمیت فرهنگ نماز در جامعه و تاثیرات اطلاع رسانی در فضای مجازی است.
در ادامه مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان ترویج و تبلیغ فرهنگ اقامه نماز در مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی استان را ضروری دانست و گفت: مسئولان ادارات استان کردستان موظفند به فریضه اقامه نماز در ادارات توجه ویژه ای داشته باشند.
محمد مهدی طالبی با اشاره به اینکه موضوع نماز به عنوان مهم ترین مسئله زندگی انسان مسلمانان محسوب می شود افزود: محوریت قرار دادن موضوع نماز در فضای مجازی و تقویت ارزش های معنوی نماز می تواند تاثیرات خوبی در جامعه داشته باشد.
وی اظهارکرد: در ارزیابی های بعمل آمده از سوی ستاد اقامه نماز برخی دستگاه ها در زمینه اقامه نماز وضعیت خوبی داشته اند و برخی نیز در این زمینه افت داشته اند.
وی تاکید کرد: مسئولان ادارات استان موظفند به فریضه اقامه نماز در ادارت توجه ویژه ای داشته باشند.
وی با بیان اینکه برگزاری اجلاسیه با محوریت نماز و فضای مجازی می تواند جامعه را از آسیب های فضای مجازی ایمن کند اظهار کرد: با بهره گیری از زبان روز می توان ارزش های معنوی نماز را در فضای مجازی تقویت کرد و از گسترش آسیب های اجتماعی در جامعه جلوگیری کرد.
طالبی با اشاره به اینکه ستاد اقامه نماز سال گذشته اجلاسیه با عنوان نماز محوریت فضای مجازی و اعتیاد و حاشیه نشینی برگزار کرد گفت: امسال نیز با توجه به اهمیت موضوع این اجلاسیه برگزار می شود.
سال گذشته چهار هزار اثر از سراسر کشور در حوزه های مختلف به اجلاسیه سراسری نماز ارسال شده بود که از این تعداد اثر ارسال شده بیش از 2 هزار اثر مورد پذیرش قرار گرفت.
در کل کشور 56 هزار مکان مذهبی داریم و در استان کردستان نیز بیش از سه هزار مکان مذهبی از جمله مسجد، حسینیه و خانقا داریم.
**خبرنگار: شیوا اردلان منش** انتشار: امید بهمنی
7352/6108

انتهای پیام /*