شناسهٔ خبر: 23117299 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس پارک علم و فناوری گلستان:

بازار شرکت‌های دانش بنیان در گلستان پر رونق است

گرگان – رئیس پارک علم و فناوری استان گلستان گفت: بازار برای فروش شرکت‌های دانش بنیان در گلستان پر رونق است زیرا محصولات آنها ارزش افزوده بالایی دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، موسی حسام شامگاه سه شنبه در جمع رسانه‌های استان گلستان، اظهار کرد: پارک‌های علم و فناوری از فناوران حمایت می‌کنند و هدف پارک‌های تجاری ایجاد اشتغال است.

وی افزود: پارک‌های علم و فناوری شاید نتوانند به صورت کامل از فناوران حمایت کنند اما بخشی از نیازهای آنها را سعی کرده‌ایم برطرف کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری گلستان در پاسخ به این سوال که یافته‌های فناوری و دانش بنیان چه مقدار با نیازهای جامعه همخوانی دارد، گفت: در پارک‌های علم و فناوری محصولات بر مبنای نیاز پذیرش می‌شوند تا به ثروت و درآمد تبدیل شوند.

حسام تصریح کرد: ۴۶ شرکت دانش بنیان در گلستان فعالیت دارند که در این سال‌ها بازار برای فروش آنها مهیا بوده زیرا محصولات آنها ارزش افزوده بالایی دارند.

وی ادامه داد: ۲۴ درصد شرکت‌ها در حوزه فناوری اطلاعات، ۱۳ درصد در حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی، ۱۲ درصد در حوزه ماشین آلات و مکانیک، ۹ درصد در حوزه شیمی، هشت درصد در حوزه پزشکی، چهار درصد در حوزه خدمات فنی و مهندسی و ۳۰ درصد در سایر حوزه‌ها هستند.

وی یادآور شد: پارک علم و فناوری استان گلستان هر شرکتی که بتواند نیازهای استان گلستان را حل کند می‌پذیرد.