به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سردار سید محمود میرفیضی امروز در جلسه مراکز مشاوره پلیس مازندران اظهار داشت: ماموریت اصلی مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتریها، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و کاهش اثرات این آسیبها در راستای تعالی رشد اجتماعی، شناختی، روانی و عاطفی جامعه است.
وی افزود: تلاش به منظور تحقق اهداف حوزه مشاوره و مددکاری اجتماعی شامل کمک به تغییر رفتار ، بهبود کارایی شخصی، کمک به رفع مشکلات موقعیتی، تامین سلامت روانی، کمک به تصمیمگیری، دست یافتن به معنای زندگی و در نهایت توسعه روابط متقابل و انسانی با دیگران و تحصیل نظم و امنیت عمومی از ماموریتهای این مراکز است.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به خدمات مراکز مشاوره پلیس از ارائه خدمات مشاوره ای روان شناختی، مشاوره خانواده، مشاوره پیش از ازدواج در راستای طرح کاهش طلاق، گفت: امسال به بیش از چهار هزار و 592 نفر در مرکز مشاوره آرامش به صورت رایگان خدمات مشاوره ای ارائه شد.
میرفیضی با اشاره به مصالحه 73 درصدی پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس در کلانتریهای سطح استان، گفت: بیشترین آمار ارائه خدمات مشاوره و مددکاری در حوزه اختلاف خانوادگی و مسائل حقوقی، پروندههای نزاع و درگیری بوده است.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اقدامات آموزشی و برگزاری جلسات مهارتهای زندگی با استفاده از کارشناسان مجرب، افزود: در سال جاری بیش از 256 جلسه آموزشی در سطح مدارس، مساجد و کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پایگاههای مقاومت بسیج در سطح استان برگزار شد.
وی گفت: در این جلسات آموزشی به بیش از 27 هزار نفر به صورت چهره به چهره آموزشهای مهارت زندگی شامل مهارت کنترل خشم، مهارت ارتباط موثر در زندگی، جراتمندی ، مهارت رفع مساله، تفکر نقادانه توسط کارشناسان مجرب مشاوره و مددکاری ارائه شد.
فرمانده انتظامی مازندران از ارائه خدمات رایگان مشاوره ای در مرکز مشاوره آرامش معاونت اجتماعی این فرماندهی با استفاده از کارشناسان مجرب و اهل فن خبر داد.
انتهای پیام/
∎