شناسهٔ خبر: 23107007 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

سردار زاهدیان خبر داد

طرح حاشیه امن در ۵۰۰ متری مدارس اجرا می‌شود

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: طرح حاشیه امن تا ۵۰۰ متری مدارس برای پاکسازی محیط‌های دانش آموزی اجرا می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست هم اندیشی و هم افزایی مسئولان آموزش همگانی معاونت ها و پلیس های تخصصی ستاد ناجا به میزبانی پلیس مبارزه با مواد مخدر با حضور سردار محمد مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در این نشست، افزایش منزلت اجتماعی پلیس و مشارکت پذیری مردمی را مرهون زحمات معاونت اجتماعی ناجا دانست و اظهار داشت: ارتباط و تعامل تنگاتنگ مردم با پلیس حاصل اقدامات معاونت اجتماعی ناجا است.

وی با اشاره به راه اندازی مراکز مشاوره ای پیشگیری از اعتیاد توسط معاونت اجتماعی، افزود: این مراکز ظرفیت بسیار مطلوبی در کمک به خانواده های گرفتار و کاهش معضل اعتیاد دارد.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: ایجاد ۱۶ مرکز مشاوره در حوزه پیشگیری از اعتیاد در کنار دیگر مراکز مشاوره در حوزه اجتماعی و ۶۵۰ دایره مشاوره در کلانتری ها و حضور کارشناسان پلیس در حوزه مواد مخدر در مدارس، مجامع، مساجد و تولیدات رسانه ای از اقدامات پیشگیرانه پلیس درحوزه مواد مخدر است.

وی با اشاره به اهمیت و نقش آموزش همگاهی در پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیب های این معضل خانمان سوز، خاطر نشان کرد: خانواده و محیط های آموزشی و عمومی در راستای پیشگیری از اعتیاد و آموزش های مربوط به این حوزه، می توانند نقش آفرین باشند.

سردار زاهدیان از اجرای طرح حاشیه امن ۵۰۰ متری مدارس خبر داد و گفت: بنا بر برنامه ریزی های صورت گرفته و با همکاری آموزش و پرورش، در صدد اجرای این گونه طرح های مستمر در مدارس هستیم تا محیط آموزشی پاک و امن باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.