به گزارش ایسنا، داود راهزاری در بازدید از ایسنا با اشاره به برخی انتقادها نسبت به خاموشی برق در مناطقی از استان تصریح کرد: خاموشی در مناطق "ارم ها" و "ابوذر های" یاسوج ناشی از اجرای پروژه هایی در جهت کاهش تلفات با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200میلیون تومان و فعالیت های تعمیرات، توسعه و اصلاح و بازسازی است که برای ارتقاء شبکه برق استان صورت می گیرد.
راهزادی با اشاره به برخی خاموشی ها و قطعی برق هنگام بارندگی در سطح استان تاکید کرد: در شرایط بارندگی این مشکلات پیش می آید اما باید تلاش کنیم که این خاموشی ها و قطعی برق را به حداقل برسانیم. البته برخی خاموشی ها بعلت برخورد خودرو با پایه های برق رخ می دهد. راضی نیستیم که یک صدم ثانیه هم برق در استان قطع شود و پایین بودن نرخ خاموشی و قطعی برق از شاخص های کاری ماست. با وجود مشکلات زیرساختی که از قبل مانده است، طی سه چهار سال اخیر نرخ خاموشی را از 5دقیقه و 6 ثانیه در استان به 3 دقیقه رسانده ایم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شرایط پایداری برق در استان به حدی رسیده که انتظارات مردم را بالا برده است، گفت: تعمیرات به موقع، ایجاد نقاط مانور، توسعه خطوط اصلی و تقسیم بار، نظارت مستمر بر کار بهره برداری باعث کاهش نرخ خاموشی و قطعی برق در استان شده است.
راهزادی افزود: برخی از خاموشی های ناشی از اجرای پروژه ها در سراسر استان باید اتفاق بیفتد و در 5 شهر استان پروژه کاهش تلفات در حال انجام است.
وی در خصوص شرایط قطعی و خاموشی برق بیان کرد: سه عامل از جمله رعد و برق، باد و طوفان و طولانی بودن خطوط برق و مشکلات زیر ساختی باعث خاموشی و قطعی شبکه برق در استان می شود. در بارندگی عادی خاموشی نداریم و نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت زیرساخت های شبکه های انتقال و توزیع استان کهگیلویه و بویراحمد با مدیریت و فعالیت برق منطقه ای استان خوزستان نیازمند راه اندازی ایستگاههای فوق توزیع است که یا ایجاد شدند و یا نیازمند احداث و راه اندازی است. البته برق منطقه ای استان خوزستان با اولویت بندی در حال انجام مقدمات احداث چند ایستگاه فوق توزیع در استان است.
راهزادی تصریح کرد: در برخی مناطق از جمله سپیدار، قلعه رئیسی و دیشموک درصورت ایجاد ایستگاه فوق توزیع دیگر شاهد خاموشی و قطعی برق نخواهیم بود. ساخت ایستگاه فوق توزیع برق برای شهرهای قلعه رئیسی و دیشموک پس از 10سال از تصویب هنوز بلاتکلیف مانده و اجرا نشده است که در صورت احداث می تواند نقش مهمی در کاهش خاموشی های این مناطق ایفا کند و حتی در مواقع باد و طوفان نیز مدت کوتاهی با خاموشی مواجه خواهند شد.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل برق رسانی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد کوهستانی بودن و پراکندگی بیش از حد است، ادامه داد: بیش از 84درصد انشعابات برق استان کهگیلویه و بویراحمد خانگی است که بیشتر در روستاهاست که خدمات رسانی به آنها ضمن لذت بخش بودن، سخت است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: این شرکت بیش از 90میلیارد تومان از مشترکان برق استان مطالبات دارد که کمتر از 30درصد این میزان خانگی و تجاری و مابقی از ادارات، صنعت و کشاورزی است.
عیسی فتحی، سردبیر خبرگزاری ایسنا کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه گفت: خبرگزاری دانشجویی ایسنا در کنار اطلاع رسانی عملکرد دستگاههای دولتی که علکرد نظام است، نقد منصفانه دلسوزانه و کارشناسی را در دستور کار خود دارد.
وی افزود: این خبرگزاری با وجود مشکلات و محدودیت های مالی، تجهیزاتی و نیرو که دارد توانسته بیشتر اطلاع رسانی و تاثیرگذاری را در انعکاس مشکلات مردم استان داشته باشد و این خبرگزاری در صورتی که حمایت، تقویت و کمک شود بیشتر از پیش می تواند موثر واقع شود.
فتحی بیان کرد: از مدیران دستگاهها انتظار می رود که توجه و تعامل بیشتری نسبت به رسانه هایی که با رعایت اخلاق و صداقت خبررسانی و اطلاع رسانی می کنند، داشته باشند.
انتهای پیام