شناسهٔ خبر: 23108320 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

انتخاب اصلح، ضرورتی برای تکواندو

صاحب‌خبر -
مسعود امینی باغبادرانی، سید محمد پولادگر،سیروس رضایی لیماهی، علیرضا صیاد، لقمان کشاورز، مختار کلانتری و جمشید محمدی سهرابی ۷ نامزد نهایی انتخابات ریاست‌ فدراسیون تکواندو هستند.
به گزارش سایت هواداران تکواندو، کمتر از 10 روز تا برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو و مشخص شدن سرنوشت ریاست این فدراسیون پر امید ورزش کشورمان در بازی‌های آسیایی و المپیک، برای 4 سال آینده زمان باقی مانده است. قطعا با توجه به تاثیرگذاری تکواندو در ورزش کشور، آینده این رشته نه تنها برای خانواده تکواندو بلکه برای کل ورزش کشور مهم است. بی شک در روز ۲ دیماه، خانواده تکواندو، آگاهانه و با بررسی برنامه‌ها و عملکرد کاندیداهای مختلف در عرصه‌های مدیریتی و ورزشی، بهترین تصمیم را برای آینده تکواندو کشورمان خواهند گرفت؛ اما باید برای یک انتخاب اصلح، نگاه جامعی به عملکرد و دستاوردهای کاندیداها در طول دوران قبلی مدیریتی‌شان و برنامه های کلان آنها داشت.

شاید توقعات بالای جامعه تکواندو که حاصل عملکرد این رشته در سالیان اخیر بوده باعث شده تا نتایج یک سال و نیم اخیر این رشته ورزشی در میادین مختلف با اعتراضاتی همراه باشد، اما نباید فراموش کرد که عزت تکواندو ایران در سالیان اخیر حاصل زحمات مجموعه فدراسیون و مدیران آن بوده است.

قطعا سیدمحمد پولادگر نیز از اشتباهات مدیریتی مستثنی نبوده و نقدهایی نیز بر عملکرد او وارد است، اما کافی است با یک عینک منصفانه دستاوردهای این رشته را با حضور پولادگر و تلاش خانواده این رشته بررسی کنیم تا متوجه موفقیت‌ها و دستاوردهای این رشته نیز باشیم.

تکواندو نه تنها یکی از معدود رشته‌های رزمی بلکه یکی از معدود رشته‌های ورزشی کشور است که فدراسیون در شان این رشته ورزشی دارد و از لحاظ ساختمان اداری، کمپ‌های تمرینی، خوابگاه و محل مسابقه در سطحی بالاتر از استاندارد ورزش ایران قرار دارد. مجموعه‌ای که با تلاش‌های مدیریت این رشته ورزشی در سالیان اخیر حاصل شده است. بعلاوه شاهد اقدامات اساسی در راستای تاسیس دانشگاه تخصصی در فدراسیون نیز بودیم که باعث حضور علاقمندان به فراگیری آکادمیک این رشته و همچنین بسترسازی به منظور ادامه تحصیل قهرمانان و پیشکسوتان تکواندو شده است.

برگزاری لیگ‌های رده‌های مختلف سنی در بخش بانوان و آقایان و عدم نگاه جنسیتی برای سرمایه‌گذاری در تکواندو باعث گردیده تا شاهد رشد بانوان در تکواندو نیز باشیم که نتیجه آن افتخار کسب نخستین مدال تاریخ المپیک در بخش بانوان توسط کیمیا علیزاده در المپیک ریو بوده است. همچنین در سالیان اخیر تیم‌های نونهالان و نوجوانان دختر تکواندو با قهرمانی در مسابقات جهانی به خوبی نتیجه سرمایه‌گذاری فدراسیون در این بخش را دادند تا تکواندو ایران امیدوار به حضور کیمیاهای دیگر در سالیان آینده در ورزش کشور باشد.

سازماندهی مناسب تیم‌های ملی و حضور در تمامی مسابقات معتبر قاره‌ای و جهانی در رده‌های مختلف با توجه به مشکلات مالی ورزش کشورمان یکی دیگر از دستاوردهای فدراسیون تکواندو در سالهای اخیر بوده که باعث گردید تکواندوکاران و مربیان تیم‌های ملی برخلاف سایر رشته‌ها، به روزمرگی دچار نشوند و بدون دغدغه و با خیال راحت به فکر نتیجه‌گیری باشند.

پویایی تکواندو با برگزاری مسابقات مختلف لیگ و قهرمانی کشور در طول سال باعث شده است تا این رشته یکی از رشته‌های فعال ورزش کشور باشد و هر هفته شاهد برگزاری مسابقات لیگ‌های رده‌های مختلف باشیم و خروجی آن علاوه بر رشد چشمگیر خانواده تکواندو، تربیت استعدادهای این رشته برای حضور در تیم ملی باشد.

قطعا حضور طولانی رئیس فدراسیون تکواندو در راس هرم این مجموعه و تجربیاتی که او در این سال‌ها به دست آورده است پولادگر را نسبت به سایر کاندیداها متمایز ساخته است. بی شک منتقدان رئیس فعلی فدراسیون تکواندو نیز نمی‌توانند با قاطعیت از شایستگی سایر کاندیداها به واسطه تجارب مدیریتیشان صحبت و حضور آنها را نجات بخش این رشته بدانند. باید قبول کرد برخی از کاندیداها به واسطه سال‌ها دوری از مدیریت ورزشی و حتی تکواندو در صورت حضور در این رشته باید چندین سال برای به روز شدن خود اختصاص بدهند که در شرایط فعلی ورزش دنیا که پیشرفت روز به روز و تصاعدی است، اصلا به مصلحت تکواندو نیست.

با بررسی مدیریت ورزشی کشورهای موفق دنیا نیز متوجه خواهیم شد که عمر مدیریت روسای فدراسیون‌ آنها نیز بلند مدت بوده که نتیجه آن را می توان به وضوح مشاهده کرد. حضور چندین ساله دکتر چو بر کرسی ریاست فدراسیون جهانی و پیشرفت روز به روز تکواندو جهان، مشتی است نمونه خروار و تاییدی است بر این مطلب که "مدیر توانمند تاریخ مصرف ندارد"