شناسهٔ خبر: 23105469 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

حجت‌الاسلام محمدی:

هم افزایی ستاد عتبات دانشگاهیان با سازمان اوقاف باعث ارتقاء سفرهای زیارتی دانشجویان می‌شود

در دیدار رئیس ستاد عتبات دانشگاهیان با رئیس سازمان اوقاف مطرح شد که با برگزاری جلسه مابین سازمان اوقاف و افزایش هم افزایی بین این دو مجموعه، ارتقاء سفرهای زیارتی دانشجویان محقق خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت الاسلام فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ضمن ارائه گزارشی از 17 دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات گفت: مجموعه ستاد مفتخر به خدمت به زائرین دانشگاهی است و بیش از دو دهه است که در زمینه اعزام دانشگاهیان به عمره و عتبات عالیات فعالیت می‌کند.

وی افزود: کاروان های دانشگاهی به طور منظم به عتبات عالیات مشرف می شوند و در طول سال بیش از 8 ماه در عتبات عالیات حضور دارند. تفاوت و امتیاز سفر زیارتی عتبات دانشگاهیان بار معنوی و فرهنگی آن و ارائه تسهیلاتی است که ستاد در اختیار آنها قرار می دهد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: شور و اشتیاق دانشجویان و اساتید دانشگاه ها در اعزام به عتبات مثال زدنی است. امروز در سومین روز ثبت نام از دوره هجدهم بیش از 37000نفر در سامانه عتبات دانشگاهیان ثبت نام کرده اند که تا 5 دی ماه این تعداد بیشتر خواهد شد، در صورتی که ظرفیت اعزامی ما در این دوره 17000 نفر است.

وی ادامه داد: در دوره های اخیر با رایزنی‌های مختلف پیگیر آن هستیم تا سفرهای ارزان قیمت عتبات را راه اندازی کنیم و تسهیلات ویژه به دانشگاهیان ارائه دهیم که بی‌شک سازمان اوقاف و امور خیریه می تواند در راستای این مهم به ما یاری رساند.

حجت‌الاسلام محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه پس از شنیدن این گزارش اظهار کرد: اخبار و اطلاعیه های ستاد عتبات دانشگاهیان را در شبکه‌های مختلف سیما ملاحظه می‌کنیم و جای شکر دارد که جوانان این مرز و بوم به سفرهای زیارتی علاقمند هستند.

وی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری جلسه مابین ستاد و معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه و افزایش هم افزایی بین این دو مجموعه، موجب ارتقا سفرهای زیارتی دانشجویان شویم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان باید پاسخگوی تعداد بیشتری از علاقمندان و متقاضیان دانشگاهی تشرف به عتبات باشد تا کسانی که خواستار اعزام هستند از فیض این سفر معنوی باز نمانند و مشکلات دانشجویان نیز برای این سفرها حل شود.

در ادامه محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گزارشی از برنامه های اجرا شده در نجف و کربلا در دوره‌های پیشین و برنامه‌های دوره آینده و همچنین برنامه ریزی برای سفرهای ارزان قیمت مباحثی را مطرح کرد.

انتهای پیام/