شناسهٔ خبر: 23104951 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

راه‌اندازی سالن‌های تخصصی ، درخواست ووشوکاران استان سمنان

رییس هیأت ووشو استان سمنان گفت : خانه تخصصی ووشو در شهرهای استان سمنان دایر نیست و ورزشکاران در سالن‌های مشترک به فعالیت می‌پردازند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان؛ مرتضی نبوی رییس هیأت ووشو استان سمنان با بیان این که هیات ووشو از هیأت‌های برتر استان بوده و در سال جاری 26 ووشوکار موفق به کسب مدال بین‌المللی، شدند، گفت : این رشته ورزشی به علت کارنامه قابل دفاع نیازمند حمایت بیشتر برای استمرار قهرمانی‌ها است.

وی حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان از این رشته ورزشی مطلوب ارزیابی کرد و افزود : ارتقا و ادامه پیروزی‌های ووشو، نیازمند همکاری استانداری، فرمانداران و شورای شهراست.

نبوی با بیان این که شهرستان دامغان به لحاظ کیفیت در رشته ورزشی  ووشو از جایگاه برتری نسبت به سایر شهرها برخوردار است، تصریح کرد: از آنجایی که مسوولان این شهر در حساس بودن موقعیت رشته ورزشی ووشو توجیه شده‌اند دامنه همکاری و حمایت خود را گسترش داده‌اند.

انتهای پیام / ذ


در سال جاری 26 ووشوکار استان سمنان موفق به کسب مدال بین‌المللی شدند