شناسهٔ خبر: 23102703 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

امیر قطر در روز ملی کشورش حساب کاربری خود در توییتر را باز کرد

امیر قطر همزمان با سالگرد روز ملی کشورش حساب رسمی‌ای خود در توییتر را به راه انداخت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر حساب کاربری رسمی‌ای خود در  توییتر را همزمان با فرا رسیدن روز ملی کشورش باز کرد.

امیر قطر در نخستین توییت خود پس از راه اندازی حساب شخصی‌اش به نام @TamimBinHamad نوشت: روز ملی قطر، فداکاری‌های آباء و اجدادمان به‌ منظور حفظ عزت کشور و حاکمیت و عظمت آن را به ما یاد آوری می‌کند.

وی در ادامه نوشت: استقامت و پایداری ملت قطر در دفاع از وطن، دستاوردها و اصول آن را می‌ستاییم و ما بر ادامه راه جهت سازندگی، رشد و  توسعه و کرامت تاکید داریم.

پس از انتشار این توییت در ۱۰ دقیقه نخست حدود ۱۰ هزار تن آن را لایک و حدود ۲۴ هزار تن آن را دنبال کردند.

پس از ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان که ۶.۷۵ میلیون تن آن را دنبال می‌کنند، امیر قطر دومین رهبر کشور خلیج‌نشین است که در توییتر حساب شخصی موثقی راه‌اندازی کرده است.

قطر ، هجدهم دسامبر هر سال را به مناسبت روز ملی  این کشور جشن می‌گیرد و این روز سالروز روی کار آمدن جاسم بن محمد بن ثانی، موسس دولت قطر است.

انتهای پیام

برچسب‌ها: