حجتالاسلام حسن صفری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی سربیشه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانجنوبی اظهار کرد: اگر وحدت حوزه و دانشگاه محقق شود در عرصه جامعه افرادی تربیت خواهند شد که تخصص و تعهد را همراه هم خواهند داشت.
وی ادامه داد: لذا تخصص محوری نه تنها مانع اتحاد نیست؛ بلکه خود عامل وحدت حوزه و دانشگاه است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سربیشه در خصوص پیش نیازهای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه، افزود: سیاستگذاران و برنامهریزان حکومت و فعالان سیاسی و اجتماعی باید وحدت و همگرایی حوزه و دانشگاه را به عنوان یک راهبرد و استراتژی بنیادین بشناسند و این معیار را در تصمیمها و برنامهریزیهای کشور، مهم بدانند.
صفری بیان کرد: همچنین باید نهادهای سیاستگذار حوزه و دانشگاه موضوع وحدت را به عنوان یک راهبرد جدی بشناسند و برای علمی ساختن آن از هیچ کوششی دریغ نکنند.
وی با بیان اینکه باید ارتباط حوزه و دانشگاه درونزا باشد و از تشریفات بیرونی به دور باشد، افزود: حوزه و دانشگاه باید یکدیگر را به رسمیت بشناسند و وجود یکدیگر را برای اداره جامعه لازم و ضروری بدانند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سربیشه با بیان اینکه هر دو نهاد تواضع لازم را در ارتباط با یکدیگر رعایت کنند، تصریح کرد: باید برای رسیدن به ادبیات و فضای گفتمانی مشترک قابل فهم بین حوزه و دانشگاه تلاش شود تا مانع ایجاد فاصله و سوء تفاهم شود.
صفری بیان کرد: حوزه و دانشگاه باید نقش محدودیتها و کارکردهای یکدیگر را بپذیرند و ظرفیت تحمل خود را بالا ببرند.
وی یادآور شد: برای وحدت، حوزه و دانشگاه باید از تکروی فراتر رود و تنها در این صورت است که درخت وحدت حوزه و دانشگاه به بار خواهد نشست و جامعه علمی به معنای واقعی از حالت دوقطبی خارج خواهد شد .