شناسهٔ خبر: 23099722 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

بازرسی مهم‌ترین عوامل شناسایی نقاط ضعف و قوت اجرای برنامه‌هاست

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان بازرسی را مهم‌ترین عوامل شناسایی نقاط ضعف و قوت اجرای برنامه‌ها دانست و گفت: بازرسی نقطه عطف پیشرفت محسوب می‌شود چراکه با نظارت و بازرسی می توان مسیر پیشرفت را هموار کرد و موانع و نقاط ضعف را شناسایی کرد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستاندر گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: در طول سال تمامی واحدهای اوقاف کردستان تلاش دارند با بهره‌گیری از تخصص و تجربه خود برنامه‌های عملیاتی سال را با کیفیت قابل قبول و بهره‌گیری از خلاقیت و نوآوری متناسب با فرهنگ منطقه اجرا کنند و این موضوع سبب برگزاری برنامه‌های شاخصی در استان شده است.
وی بازرسی را مهم‌ترین عوامل شناسایی نقاط ضعف و قوت اجرای برنامه‌ها دانست و بیان کرد: بازرسی نقطه عطف پیشرفت محسوب می‌شود چراکه با نظارت و بازرسی می‌توان مسیر پیشرفت را هموار کرد و موانع و نقاط ضعف را شناسایی کرد.
حجت‌الاسلام نوروزی برگزاری طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه ، ضیافت الهی در ایام نوروز ، نشاط معنوی در ایام تابستان،مهر تحصیلی در مهر ماه، برگزاری جشنواره وقف چشمه همیشه جاری ، طرح تکریم وبزرگداشت امامزادگان ، مسابقات شهرستانی و استانی قرآن کریم، سوگواره بصیرت عاشورایی و محافل و برنامه های قرآنی را از برنامه های شاخص فرهنگی سال دانست.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان عنوان کرد: خوشبختانه در تمامی طول سال برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی در بقاع متبرکه، آرامگاه‌ها و مساجد استان برگزار می‌شود که این برنامه‌ها بسیار مورد استقبال مردم استان قرار گرفته‌اند.
وی با اشاره به طرح های عمرانی اوقاف اشاره کرد: ساخت دانشگاه علوم قرآنی،توسعه بقعه امامزاده هاجره خاتون(س) و بقاع شاخص شهرستان‌های قروه و بیجار از مهمترین طرح های عمرانی اوقاف محسوب می شود.
حجت‌الاسلام نوروزی با اشاره به اهمیت احقاق حق موقوفات گفت:حفظ عین موقوفات و پیگیری مطالبات معوقه نهادهای دولتی و خصوصی از اولویت‍ های اوقاف می باشد و این اداره کل با راه اندازی کمیته پیگیری مطالبات طوبی قصد دارد با پیگیری های قانونی و تعامل و تفاهم حق و حقوق موقوفات را تمام و کمال اخذ نماید.
یادآور می‌شود؛ استان کردستان دارای 1958 موقوفه و بیش از 17000 رقبه می باشد که حفظ عین و اجرای امینانه نیات واقفین از اولویت‌های این اداره کل و تمامی ادارات اوقاف شهرستان‌ها است.