به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانشرقی، جعفرپاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، روز گذشته در جلسه کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان، گفت: مبارزه با بی سوادی و ریشه کنی این معضل تنها خاص معاونت سوادآموزی نیست و همه بخشها موظف به مشارکت و همکاری در این بخش هستیم.
وی حمایت، تقویت و پیگری را دیدگاه اداره کل نسبت به سوادآموزی برشمرد و افزود: برای محقق شدن اهداف به کارگیری تمام ظرفیتها اعم از دانش آموزان، اولیا، کارشناسان فرهنگی، معلمان و دیگر ابزار قانونی را تاکید کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی تصریح کرد: در برنامههای حوزه سواد آموزی تعیین برنامه، شناسایی ملزومات، تعیین زمان و مکان، اقدام و عمل و در نهایت ارزیابی و نظارت برای پیدا کردن حلقه مفقوده در این کار که عمدتا در مدیران مدارس خلاصه می شود ضروری و اساسی است.
وی، اولویت دار کردن امر سوادآموزی در مناطق و نواحی را خواستار شد و افزود: موضوع شناسایی اولیای بی سواد و پوشش تحصیلی آنان باید امسال با کار جهادی حل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی استفاده از ظرفیت رسانه را در اطلاع رسانی عملکرد معاونت سواد آموزی آموزش وپرورش استان ضروری دانست و افزود: تا مساله سواد به دغدغه عمومی تبدیل نشود برنامه ریزی و اقدامات نتیجه مطلوب خود را نخواهد داشت.
پاشایی با اشاره به پیگیری مصوبات استان در حوزه سواد آموزی تاکید کرد: معاونت سواد آموزی اداره کل انتظارات خود را بصورت کتبی از آموزش وپرورش نواحی و مناطق در خواست کند تا نتیجه بهتری را نسبت به گذشته کسب کند.
مدیرکل آموزش وپرورش آذربایجان شرقی در پایان بر اهمیت مدیران مدارس در ریشه کنی بی سوادی در استان اشاره کرد و افزود: در این راستا تشویق مادی و معنوی مدیران مدارس نقش بسزایی در ریشه کنی خواهد داشت.