شناسهٔ خبر: 23096658 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

دستگیری باند سارقان به عنف در خرم آباد

فرمانده انتظامی خرم آباد از دستگیری و انهدام باند سارقان به عنف و کشف ۲۰ فقره سرقت در پوشش مسافر خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ صفی اله بیرانوند، فرمانده نیروی انتظامی خرم آباد ازدستگیری و انهدام باند سارقان به عنف و کشف ۲۰ فقره سرقت در پوشش مسافر خبر داد.

 بیرانوند گفت: در پی شکایت تعدادی از مال باختگان مبنی بر اینکه افرادی به عنوان راننده در سطح شهر در قالب باند سازمان یافته و متشکل از افراد سابقه دار با برنامه ریزی از پیش تعیین شده تحت پوشش مسافر رانندگان خودرو‌های مسافر کش را به صورت دربستی به مسیر حاشیه شهر‌ها و نقاط خلوت کشانده و با تهدید چاقو، اموال و وجوه آنان را سرقت می‌کنند، موضوع به طور جدی در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با استفاده از شگرد‌های پلیسی و با اقدامات شبانه روزی و فعال نمودن منابع و مخبران موفق شدند این تیم متجاوز به عنف را در شهرستان خرم آباد شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی دستگیر کنند.

سرهنگ بیرانوند بیان داشت: اعضای این تیم خلافکار ۵ نفر (۳ سارق و ۲ مالخر) هستند و شگردشان این بوده که پس از انتخاب خودرو مورد نظر به صورت دربستی، سوژه را به مسیر‌های حاشیه شهر و نقاط خلوت هدایت و ضمن توقف با تهدید زور و چاقو اموالش را سرقت می‌کردند.

وی درپایان گفت: اعضای این باند تاکنون به ۲۰ فقره سرقت اعتراف کردند.

انتهای پیام/د

انهدام باند سارقان به عنف و کشف 20 فقره سرقت