شناسهٔ خبر: 23095919 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

عکس/ دومین همایش بزرگ پیشکسوتان جهاد و شهادت استان کردستان برگزار شد؛

سردار رجبی: مشکل کردستان تنها و تنها توسعه نیافتگی است/ نظام اسلامی در استان کردستان پایه های مستحکمی دارد/ شاهرودی: پیشکسوتان جهاد و شهادت درتمامی مخاطرات، همراه نظام بودند

دومین همایش بزرگ پیشکسوتان جهاد و شهادت استان کردستان با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی در سنندج برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، سردار محمدحسین رجبی فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان عصر امروز در دومین همایش بزرگ پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت که با حضور پیشکسوتان جهاد و شهادت استان کردستان و مسؤولین کشوری و استانی در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: رزمندگان کردستان، مجاهدین روزهای سخت و سربازان فداکاری‌های بزرگ هستند.

 

 

وی افزود: پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت همواره از حضور در کارهای مردم‌یاری سپاه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گرفته تا اعزام برای مأموریت‌های سپاه در دیگر کشورها اعلام آمادگی کرده‌اند و خواهان حضور بوده‌اند.

 

سردار رجبی بیان کرد: پیشکسوتان جهاد و شهادت کردستان نسبت به دیگر استان‌ها از وضعیت معیشت نامناسب تری برخوردار هستند و از این بابت احساس شرمندگی می‌کنم.

 

 

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ابراز داشت: باید برای رفع این مشکل با همکاری دولت درصدد ایجاد بنگاه‌های اقتصادی با مشارکت مستقیم این عزیزان برآمد؛ او گفت: «بسیاری از این پیشکسوتان دو الی سه فرزند تحصیل‌کرده بیکار دارند که باید برای اشتغال آنها چاره‌ای اساسی اندیشیده شود».

 

 

وی عنوان کرد: کردستان از امنیت پایدار نظام اسلامی تمام قد دفاع کرد و علی‌رغم تمام سیاه نمایی‌هایی که صورت می‌گیرد، کردستان در صحنه های مختلف انقلاب از جمله انتخاب اخیر نسبت به میزان جمعیت دیگر استان‌ها، حضور بی‌نظیری داشت.

 

سردار رجبی با بیان اینکه از جمعیت یک و نیم میلیونی استان کردستان 500 هزار نفر انها بسیجی هستند، گفت: نظام اسلامی در استان کردستان پایه های مستحکمی دارد.

 

وی توسعه نیافتگی و عدم سرمایه‌گذاری را دو مشکل اساسی در کردستان دانست و از دبیر شورای عالی امنیت ملی که در این همایش حضور داشت درخواست کرد برای حل این معضل در تصمیم‌گیری‌های کلان کشوری به این موضوع توجه داشته باشند.

 

 

آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز گفت: پیشکسوتان جهاد و شهادت به تعبیر قرآن جزو انسان‌های ارزشمند جامعه هستند.

 

وی افزود: این افراد، جان و مال خود را در طبق اخلاص گذاشتند و در تمامی مخاطرات، همراه نظام بودند.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان ابراز داشت: مشکل اصلی پیشکسوتان جهاد و شهادت معیشت نامناسب است و باید در بخش‌های خصوصی برای آنها ایجاد شغل شود.

 

 

محرم وزیری دبیر مجمع پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت استان کردستان نیز در این مراسم گفت: تکریم پیشکسوتان هویت دادن به نسل جوان آینده است.

 

وی افزود: مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت استان کردستان در اواخر سال 92 شروع به کار کرد و در سال 93 هیئت امنای آن که متشکل از فرماندهان دفاع مقدس است تشکیل شد.

 

وزیری گفت: پیشکسوتان جهاد و شهادت سرمایه‌های گرانبهایی هستند که بی‌توجهی به آنان موجب خسارت‌های جبران ناپذیری خواهد شد.

 

 

انتهای پیام/