شناسهٔ خبر: 23095411 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تیم فوتبال پنج نفره ایران برابر آلمان و روسیه دیدار تدارکاتی برگزار می کند

کوالالامپور - ایرنا - تیم ملی فوتبال پنج نفره ایران که در مسابقات قهرمانی آسیا در مالزی با شکست در مقابل چین به نایب قهرمانی این دوره از مسابقات آسیایی رضایت داد، از اسفند ماه سال جاری با انجام بازیهای دوستانه خود را آماده رقابت های جام جهانی در اسپانیا می کند.

صاحب‌خبر -

جواد فلفلی سرمربی تیم ملی فوتبال پنج نفره ایران روز دوشنبه به ایرنا گفت که تیم پس از کسب سهمیه خود برای جام جهانی اسپانیا، قرار است از 13 تا 19 اسفند سال جاری مسابقات دوستانه چند جانبه ای در تهران انجام دهد که تاکنون حضور تیم های آلمان و روسیه قطعی است و احتمالا تیم های هند، کره جنوبی و ژاپن نیز به این مسابقات محلق می شوند.
تیم فوتبال پنج نفره ایران در بازی های آسیایی که از هفته پیش در مالزی آغاز شد با مالزی و کره جنوبی در گروه 'ب' قرار گرفت و با شکست این دو تیم توانست خود را به فینال این مسابقات برساند و در مقابل چین صف آرایی کند.
تیم ایران پیش از رویارویی با چین به مصاف تایلند به عنوان تیم دوم گروه الف که چین در آن قرار داشت رفت و پس از تساوی یک بر یک، با نتیجه چهار بر سه در پنالتی تایلند را مغلوب کرد و سهمیه حضور در رقابت های جام جهانی فوتبال را که در خرداد ماه آینده در اسپانیا برگزار می شود، کسب کرد.
در بازی فینال با چین، بازیکنان ایرانی به رغم انجام یک بازی خوب، با از دست دادن سه بازیکن اصلی که در بازی با تایلند و مالزی مصدوم شدند کار سختی پیش رو داشتند و در نهایت عنوان قهرمانی را به چین واگذار کردند.
چین، ژاپن، تایلند سه تیمی بودند که در گروه الف قرار داشتند، و چین توانست به عنوان تیم نخست از این گروه صعود کند.
این مسابقات در کشور مالزی برگزار شد و تیم های چین, ایران و تایلند که عناوین اول تا سوم را کسب کردند در نهایت توانستند سهمیه بازی های جام جهانی اسپانیا را به دست آوردند.
آساق**241**1599**انتشاردهنده: 1577**حسن حسین زاده

انتهای پیام /*