به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین حجت الاسلام محمد محبی مسؤول نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه پیام نور قزوین، ظهر امروز در نشست هماندیشی اساتید حوزه علمیه و دانشگاههای قزوین که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام صادق(ع) قزوین برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم(ع) گفت: امام کاظم(ع) میفرمایند مردی از قم قیام به حق خواهد کرد و اطراف او جمع خواهند شد مردمانی که مانند قطعههای آهن که طوفانهای روزگار آنها را متزلزل نخواهد کرد و از جنگ و تلاش خسته نخواهند شد آنها شجاع هستند و تکیهگاهشان خداوند متعال است.
وی در ادامه با اشاره به مولفه مهم در وحدت حوزه و دانشگاه افزود: یکی از محورهای مهم در وحدت حوزه و دانشگاه کلمه طیبه الله یا همان توحید باید باشد در حقیقت حوزه و دانشگاه حول محور دین و علم در گردش است.
مسؤول نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه پیام نور قزوین در ادامه با بیان اینکه پیش از انقلاب در رژیم گذشته جدایی میان علم و دین به وجود آمد اظهار کرد: انفصال میان دین و علم در دوره پیش از انقلاب خیانتی بود که به جامعه اسلامی ایران وارد شد به همین دلیل آن ضایعه را پیس از پیروزی انقلاب با وحدت میان حوزه و دانشگاه جبران کردند.
وی در ادامه با اشاره به محتوای علوم حوزوی و دانشگاهی ابراز کرد: علومی که امروز در حوزهها تحصیل میشود بیشتر ناظر به مباحث دینی و قرآنی بوده و علومی که در دانشگاهها تحصیل و تدریس میشود مربوط به مباحث تکوینی و مهارتی و علوم پایهای است که بیشتر موضوعات آن حول محور ساختن و آباد کردن دنیا مطرح است.
حجت الاسلام محبی در ادامه با اشاره به نیازمندی وحدت حوزه و دانشگاه در مقام عمل افزود: مهمترین هدف حوزه و دانشگاه کشف اسرار عالم است، اگر حوزه و دانشگاه بخواهند در مقام عمل به وحدت برسند نیازمند زبان و فرهنگ و مبانی مشترک هستند این دو باید مکمل یکدیگر بوده و اهداف یکسانی داشته باشند تا بتوانند به اتحاد عملی برسند.
مسؤول نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه پیام نور قزوین در ادامه تلاش حوزه و دانشگاه را کشف اسرار و قوانین عالم دانست و تصریح کرد: حوزههای علمیه با تلاش در کشف اسرار عالم تکوین و دانشگاه با تلاش در عالم تشریع کوشش دارند به کشف اسرار و قوانین نظامی بپردازند که مخلوق و آفریده خداوند متعال است.
وی در پایان گفت: در بحث انقلابیگری درصدد هستیم تحولی را در جهان به وجود آوریم؛ از این رو یکی از زیرساختهای این تحول آن است که ما به یک معرفت جامع در علوم برسیم؛ زیرا اگر ما به لحاظ روششناختی از ابزارهای معرفتی بهره نگیریم نگاه جامع و کسب علومی که راهگشای جامعه باشد هرگز اتفاق نخواهد افتاد./۸۷۳/پ۲۰۳/ب۲