به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی جمعیت دفاع از ملت فلسطین خراسان رضوی، ظهر امروز یکشنبه 26 آذرماه همزمان با تجمع مردم مشهد مقدس در مقابل دفتر سازمان ملل در اعتراض به جنایتهای رژیم صهیونیستی نسبت به مردم مظلوم فلسطین، طومار جمعیت دفاع از ملت فلسطین خراسان رضوی از سازمان ملل به منظور اقدام جدی در مقابله با تصمیم ترامپ بر غصب قدس را نیز امضا کردند.
گفتنی است، در این تجمع، دانشجویان ضمن اعلام حمایت از مردم فلسطین، اقدام رئیس جمهور آمریکا در تغییر پایتخت رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
متن بیانیهای که در پایان تجمع، تظاهرکنندگان خطاب به سازمان ملل امضا کردند به شرح زیر است:
تقدیر این است که فلسطین آزاد خواهد شد.
امام خامنهای
ما مردم ایران با استعانت از خدای متعال و پیروی از ائمه معصوم (ع) و هدایتهای امامین انقلاب بر خود لازم میبینیم که از ملت مظلوم فلسطین و سرزمینهای مقدس مسلمانان حمایت کنیم و از سازمان ملل میخواهیم بر وظیفه انسانی و رسالت خویش پایبند باشد و اقدام جدی و عملی در مقابل زیادهخواهی و غصب سرزمینهای فلسطینیان توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی، انجام دهد.
ضمن این درخواست خواستار اتحاد یکپارچه جهان اسلام برای مقابله با این توطئه و دشمنی آشکار با مسلمانان هستیم.
انتهای پیام/ذ
∎