به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمیدان نیوز، عبدالرسول یزدی زاده، در گفتگو با میدان نیوزبا اشاره به برگزاری مسابقات صحرانوردی آقایان در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به میزبانی استان اصفهان مسابقات اظهار کرد: مسابقات صحرانوردی آقایان در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به میزبانی اصفهان و حمایت باشگاه سیمان استان، 30 آذر ماه برگزار می شود.
رئیس هیئت دو و میدانی استان اصفهان ادامه داد: فضای محیط این مسابقات 10 کیلومتر و سراسر محیط آن جاده پوشیده از خاک است، محل اسکان ورزشکاران در مجموعه شهید بهشتی شهر ابریشم است و مسابقه در کنار این شهر برگزار می شود.
وی افزود: در این دوره از رقابت ها، بزرگسالان در 10 کیلومتر، جوانان در هشت کیلومتر و نوجوانان در شش کیلومتر به رقابت می پردازند.
رئیس هیئت دو و میدانی استان اصفهان با اشاره به تیم های شرکت کننده، گفت: تیم های بسیار خوبی از سراسر کشور در این دوره از مسابقات شرکت می کنند و در کنار آن، مسابقات انتخابی تیم ملی بزرگسالان برای اعزام به مسابقات آسیایی در این رقابت ها انجام می شود.
به گفته یزدی زاده در هر رده سنی چهار ورزشکار و یک مربی می تواند در این مسابقات حضور یابد.
وی با اشاره به تعداد تیم های شرکت کننده در مسابقات، خاطر نشان کرد: حدود ۱۵ تیم چهار نفره از سراسر کشور در هر رده شرکت خواهد کرد و از استان اصفهان نیز در بخش نوجوانان دو تیم، در جوانان یک تیم و در بزرگسالان دو تیم در دو صحرانوردی قهرمانی کشور شرکت می کنند.
رئیس هیئت دو و میدانی استان اصفهان، گفت: دو صحرا نوردی یکی از انواع دو استقامت زیر مجموعه ورزش دو و میدانی است که در فضای آزاد و بر روی عوارض طبیعی زمین برگزار می شود.
انتهای پیام/