شناسهٔ خبر: 23086034 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مدیر‌عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان:

سال آینده تابستان سختی پیش رو داریم/افت شدید آب سفره‌های زیرزمینی در زنجان

مدیر‌عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان از افت شدید آب سفره‌های زیرزمینی در زنجان خبرداد و گفت: مدیران از هم اکنون به فکر تقاضای آب در آینده باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا، علیرضا جزء قاسمی در جمع معاونین، مدیران ستادی و مدیران شهرستانهای این شرکت آب فاضلاب با اشاره به اینکه تابستان سختی سال آینده پیش رو خواهیم داشت اظهار کرد: مدیران از هم اکنون به فکر مدیریت تقاضای آب باشند.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب بارش های سال آبی جاری تصریح کرد: همه مدیران از هم اکنون به فکر مدیریت تقاضای آب در تابستان سال آینده باشند.

وضعیت ذخایر آب سد تهم زنجان نامطلوب است

مدیر‌عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه تابستان سختی پیش رو خواهیم داشت گفت: افزایش منابع تولید آب در آینده به هیچ عنوان مقدور نبوده و مدیران باید بیشترین انرژی خود را بر مدیریت تقاضا معطوف کنند.

وی تصریح کرد: افت سفره‌های زیر زمینی و کاهش دبی آب‌های سطحی چشم‌گیر بوده و سد تهم نیز به عنوان یکی از منابع تامین آب شهر زنجان وضعیت مطلوبی ندارد.

جزء قاسمی گفت: مدیریت فشار شبکه توزیع آب شرب و زون بندی فشاری مناطق شهری و مدیریت مصرف شهروندان از طریق فرهنگ سازی‌، از اولویت‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوده که در این راستا فشار بالای آب شرب در شبکه‌های توزیع آب باید استاندارد و متعادل شود.

انشعابات غیرمجاز در سکونتگاه‌های غیررسمی ساماندهی می‌شوند

وی همچنین به ضرورت ساماندهی انشعابات غیر‌مجاز در سکونتگاه‌های غیر‌رسمی استان نیز تاکید کرد و گفت: طبق قانون به هیچ باغ و باغچه حاشیه شهری انشعاب آب واگذار نمی‌شود و با افراد متخلف برابر قانون برخورد خواهد شد.

مدیر‌عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با تاکید بر ضرورت توسعه شبکه فاضلاب در استان ابراز کرد: از ابتدای سال تاکنون 6 هزار انشعاب فاضلاب به مشترکین در استان زنجان واگذار شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: