شناسهٔ خبر: 23085816 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

سردار فضلی در کنگره شهدای دانشجوی مدافع حرم اردبیل:

پیروزی رزمندگان، ترامپ را عصبی کرده است

جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور در کنگره شهدای دانشجوی مدافع حرم استان اردبیل گفت: ایثار، شهادت و پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت و مدافعان حرم ترامپ را عصبی کرده است

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذرسلام، سردار علی فضلی امروز در مراسم کنگره شهدای دانشجوی مدافع حرم اردبیل که در مسجد دانشگاه محقق این شهر برگزار شد اظهار داشت: نسل جدید با اینکه جنگ و انقلاب را ندیده اند اما وقتی پای دفاع از مرز و اعتقادات و دین اسلام به میان می آید از جان خود می‌گذرند که این ایثارگری نسل جوان حتی برای فرماندهان و سرداران نیز تحول آفرین و اثر گذار است.

سردار فضلی امثال شهید حججی را حجتی برای همه دانست و گفت: در دیدار با خانواده این شهید بصیرت و ولایی بودن را در وجود آنها دیدیم.

وی با تجلیل و تحسین برانگیز دانستن ایثار و فرماندهی سردار رحیم نوعی اقدم ( فرمانده اسبق سپاه استان اردبیل و از مستشاران ایران در سوریه) در خط جبهه مقاومت، وی را شهید زنده برشمرد و گفت: سردار نوعی اقدم در جنگ 8 ساله و در جبهه مقاومت و سوریه نیز بارها تا پای شهادت رفت.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور، عصبانیت ترامپ و انتقال سفارت خود به قدس و پایتخت سازی قدس برای اسرائیل را ناشی از شجاعت و ایثار رزمندگان و جوانان کشور دانست و ادامه داد: این اقدام فرافکنی و به منظور دست یابی به آرمان اسرائیل و آمریکا بوده اما با واکنش میلیاردی مسلمانان در جهان مواجه شد.

وی با اشاره به تاکید امام راحل مبنی بر عدم غفلت از دشمن در هر مقطعی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری نیز تاکید فرموده اند دشمن توطئه های بعدی را رو خواهد کرد که نباید از آن غلفت کرد.

سردار فضلی همچنین از تعدادی کتاب و تمبر رونمایی کرد.

انتهای پیام/