به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا هاشم آبادی مدیر جهاد کشاورزی جوین در گفت و گو با آل نور اظهار داشت: با توجه به توصیه های فنی مراحل مختلف کاشت ، داشت ، وبرداشت این محصول توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی،کشت صنعت جوین و رعایت اصول فنی کشت توسط کشاورزان این منطقه تاکنون 555 هزار تن چغندر قند از سطح مزراع دشت جوین برداشت شده است.
وی افزود: این رقم تا پایان فصل برداشت احتمالا به رقم 575 هزار تن می رسد ، چرا که حدود میزاان 15 هزار تن محصول در ومزارع کشاورزان باقی مانده است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین تصریح کرد: تولید امسال با توجه به شرایط خوب ورعایت استاندارهای فنی کشت در سطح استان و احتمالا کشور رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
مدیر جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: از آنجاییکه کشت چغندر قند از لحاظ نیاز آبی از جمله محصولات آب طلب می باشد، از امسال کشت چغندر قند پائیزه به صورت آزمایش و پایلوت درمزارع کشت صنعت جوین اجرا ودرصورت موفقیت طرح در سال های آتی کشت چغندر قند پائیزه به کشاورزان توصییه می شود ، چراکه کشت پائیزه چغندر قند نسبت به چغندر بهاره راندمان آبی بسیار قابل توجهی برخوردار است.
وی یادآورشد: بحران آب از جمله انگیزه های است که توجه کارشناسان را به این امر یعنی توصیه و کشت چغندر قند پائیزه سوق داده است.
هاشم آبادی در پایان گفت: اجرا سیستم های آبیاری تحت فشار و روش های نوین آبیاری از دیگر مواردی است که با توجه به بحران آب چند سالی است در دستور کار کارشناسان این مدیریت قرا گرفته است و امسال بلایای طبیعی از جمله سرمای زودرس که سال گذشته خسارت غیر قابل توجهی به مزارع چغندر قند واردکرد ،نداشبیم.
انتهای پیام/