به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر ملکوتی در مراسم جشن هفته پژوهش که امروز (دوشنبه) در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: افتخار مهمی است برای ما که از رتبه هفتم در حوزه پژوهش به رتبه 5 ارتقاء یافتهایم و این نتیجه زحمات پژوهشگران و اساتیدی است که در این دانشگاه فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر برای تولید مقاله به ازای هر عضو هیات علمی، دانشگاه دوم هستیم و بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفتهایم و در زمینه داشتن نیروی پژوهشی، دانشگاه اول در کشور هستیم.
معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه با بیان اینکه این دانشگاه در حوزه اخلاق در پژوهش رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است، گفت: اما برخی از شاخصهای دیگر موجب شده است که در رتبه پنجم از نظر تولید علم قرار بگیریم.
وی با تاکید بر لزوم برنامهریزی و تعهد اعضای هیات علمی و دانشجویان برای کسب رتبه بالاتر از نظر علم در کشور، افزود: باید برنامههایی را در شوراهای پژوهشی داشته باشیم تا رقبای خود را شناسایی کنیم و فرصتها، ضعفها و مشکلات را پیدا کرده و نتیجه نهایی را به دست آوریم.
ملکوتی تاکید کرد: بدنه پژوهشی دانشگاه باید مکررا با هم گفتوگو و مذاکره داشته باشد و در راستای دستیابی به دانشگاههای نسل سوم تلاش کند.
وی با اشاره به لزوم جامعهنگر شدن پژوهشها در کشور تصریح کرد: حتی در علوم پایه نیز میتوان فعالیتهایی را انجام داد و در اختیار حوزه بالین قرار داد.
وی با تاکید بر اینکه ارتقای رشد دانشگاه با انجام فعالیتهای پژوهشی در راستای برطرف کردن نیازهای مردم و جامعه حاصل خواهد شد، گفت: تنها از این طریق میتوان مرزهای دانش را در نوردید و به دانشگاههای نسل سوم دست پیدا کرد.
معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: امیدواریم تلاش در راستای پیشرفت در حوزههای پژوهشی به چند نفر در دانشگاه محدود نشود و این تلاشها به بدنه دانشگاه نیز تسری یابد.
انتهای پیام