شناسهٔ خبر: 23080229 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

خارج از گود‌

صاحب‌خبر -

دیدار اینفانتینو با پادشاه عربستان|  ملک سلمان بن عبدالعزیز آل‌سعود روز گذشته در کاخ الیمامه شهر ریاض پذیرای جانی اینفانتینو، ر‌ئیس سوییسی فیفا بود. وی دیروز در فرودگاه ریاض مورد استقبال مقامات ارشد فدراسیون فوتبال عربستان قرار گرفت و سپس راهی کاخ پادشاه عربستان شد تا با ملک سلمان دیدار کند. در این دیدار برنامه‌های برجسته فیفا برای توسعه فوتبال جهان و زمینه‌های همکاری مشترک این نهاد با کمیته المپیک عربستان مورد بحث و بررسی
 قرار گرفت.
جدایی غول ایرانی از سازمان ژاپنی MMA | امیر علی‌اکبری قهرمان سابق تیم‌ملی کشتی فرنگی ایران که این روزها در رشته MMA  فعالیت می‌کند، گویا از سازمان ژاپنی رایزین جدا شده و به سازمان روسی ACB پیوسته است. علی اکبری‌ سال گذشته با حضور در مسابقات رایزین عنوان نایب قهرمانی در رقابت‌های MMA (هنرهای رزمی ترکیبی) را از آن خود کرد و در طول یک‌سال گذشته نتایج خوبی را با این سازمان کسب کرد، اما گویا پس از آخرین مبارزه با سازمان رایزین به توافق نرسیده و به سازمان ACB روسیه پیوسته است. هنوز زمان برگزاری مسابقات امیرعلی اکبری با این سازمان مشخص نیست.
فروش 2میلیاردی مدال ووشوکار زن برای کمک به زلزله‌زدگان| خدیجه آزادپور، قهرمان ووشوی جهان و آسیا مدال طلای خود در بازی‌های آسیایی 2010 گوانگژو را به قیمت دو‌میلیارد تومان به فروش رساند تا صرف احداث بیمارستان در روستای «قره‌بلاغ» سرپل ذهاب شود. او درخصوص فروش مدال طلای بازی‌های آسیایی خود و کمک به زلزله‌زدگان سرپل ذهاب، گفت: «مدال طلایی که در بازی‌های آسیایی 2010 گوانگژو کسب کردم، نخستین طلای بانوان ورزش ایران در بازی‌های آسیایی بود و ارزش زیادی داشت. خوشحالم که اکنون صرف هزینه خِیر شد.» آزادپور در مورد مبلغ
 به دست آمده از فروش این مدال، عنوان کرد: « به همراه عوامل یک برنامه تلویزیونی اقدامات لازم را انجام داده و با حضور در روستای قره‌بلاغ سرپل ذهاب، کلنگ احداث بیمارستان زده شد تا این دو‌میلیارد تومان برای احداث بیمارستان هزینه شود.»
خداحافظی درخشان با نفت؛ آتیلا گزینه سرمربیگری| حمید درخشان که بسیار امیدوار بود در نیم‌فصل بتواند تیمش را تقویت کند، بعد از دیدار با مالک این باشگاه از ادامه کار با نفتی‌ها انصراف داد. درخشان در پایان بازی دوستانه دیروز تیمش خطاب به بازیکنان خود گفت: «بعد از جلسه با مالک باشگاه متوجه شدم که ماندنم در تیم هیچ فایده‌ای ندارد. از شما می‌‌خواهم مرا حلال کنید. هدف این بود که به شما کمک کنم تا در کنار هم نفت را به جایگاهش برسانیم اما نشد. الان هم می‌روم، چون احساس می‌کنم حیثیت من و شما در صورت ادامه این روند خواهد رفت.» گفته می‌شود؛ آتیلا حجازی گزینه اصلی سرمربیگری نفت تهران است.