«حبیبالله عباسی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: پیش از این بانکها از پرداخت تسهیلات نوسازی و بهسازی واحدهای تولیدی در قالب طرح رونق سر باز میزدند و هماکنون با ابلاغیه بانک مرکزی به بانکهای عامل، بانکها موظف به پرداخت این تسهیلات شدند.
این مسئول ادامه داد: اینکه تاکنون بیش از 50 واحد با ارزشی بیش از 300 میلیارد تومان برای دریافت تسهیلات ویژه نوسازی و بهسازی به بانکهای عامل در استان زنجان معرفی شدهاند و پروندههای این متقاضیان در دست بررسی توسط بانکهای عامل است، اما تاکنون هیچ پرداختی نشده است.
وی افزود: امسال 599 واحد یا طرح تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی برای دریافت تسهیلات ویژه طرح رونق در سامانه بهینیاب ثبتنام کردهاند که از این تعداد 411 واحد یا طرح به بانکهای عامل و پرداختکننده تسهیلات معرفی شدهاند.
عباسی با اشاره به واحدهایی که موفق به دریافت تسهیلات طرح رونق شدهاند، یادآور شد: 110 واحد یا طرح معرفی شده به بانکهای عامل در استان موفق به دریافت تسهیلات طرح رونق شدهاند که میزان مبالغ دریافتی این واحدها، 359 میلیارد تومان بوده که موفق به دریافت 124 میلیارد تومان شدهاند و 41 واحد یا طرح تولیدی صنعتی، معدنی و کشاورزی استان زنجان با بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات طرح رونق منعقد شده که ارزش این قرارداد 39 میلیارد تومان برآورد شده است.
رئیس اداره طرح و برنامهریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در رابطه با تسهیلات پرداختی به طرحهای نیمهتمام، یادآور شد: تاکنون 438 واحد برای دریافت تسهیلاتی به ارزش 400 میلیارد تومان، که طرحهای نیمهتمام دارند، به بانکها معرفی شدهاند که تاکنون به 129 طرح نیمهتمام تسهیلات به مبلغ 156 میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: هماکنون 141 پرونده در حال تکمیل مدارک هستند که ارزش تسهیلات پیشبینی شده به این واحدها 114 میلیارد تومان است.
عباسی یادآور شد: سایر واحدها یا طرحهای متقاضی تسهیلات طرح رونق توسط دستگاههای متولی استان زنجان و در کمیته ویژه بررسی میشود و ثبتنام در سامانه بهینیاب ادامه داشته و تمدید شده است.
انتهای پیام