به گزارش خبرنگارپاناازخراسان جنوبی ،حسین جابری پور مدیر حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) با گرامیداشت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت:ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه از زوایای متعددی باید مورد توجه قرار گیرد وب اید در عمل وحدت صورت پذیرد.
وی افزود:وحدت و انسجام اجتماعی جامعه برای بقای خود نیازمند وحدت است و این از طریق تعامل و همکاری سازنده نهادهای اجتماعی حاصل می شود.
جابری پور گفت: این تحولات سیاسی و تاریخی و ...به طور خاص حوزویان و دانشگاهیان و این وحدت و تعامل مختص نیست بلکه حقی است برای کل جامعه و تاثیرش هم متوجه جامعه خواهد بود.
مدیر حوزه علمیه نهبندان تصریح کرد:بدون شک این دو نهاد حوزه و دانشگاه، تامین کننده ی نیروی انسانی است و دو رکن اساسی و تعیین کننده در ساختار نظام هستند و همین دو ثقل موثر در نظام اسلامی باید دارای وحدت نظری و عملی باشند .
وی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) که در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه در توسعه کشوری می فرماید:در راه توسعه و پیشرفت کشور بکوشید دانشگاه و حوزه های علمیه می توانند دو مرکز باشند برای تمام ترقیات و تمام پیشرفت های کشور و می توانند دو مرکز باشند برای تمام انحرافات و تمام انحطاطات افزود:از دانشگاه است که اشخاص متفکر متعهد بیرون می آید اگر دانشگاه دانشگاه باشد و متعهد باشد کشوری را این ها می توانند به سعادت برسانند و اگر حوزه های علمیه مهذب باشند و متعهد باشند یک کشور را می توانند نجات دهند.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از انتظارات حوزه و دانشگاه توسعه عبودیت،عدالت ،اخلاق و معنویت می باشد و این موارد از ارکان وحدت است و اگر به تمام پیشرفت ها و تکنولوژی روز بشری دست یابیم ولی از عدالت،تقوا،اخلاق و عبودیت به دور باشیم در حقیقت همان بیراهه ای را پیموده ایم که لیبرالیس در چند قرن پیموده است و دست آوردن آن گرچه در نیازهای مادی موثر بوده است اما باعث کمرنگ شدن کرامت،معنویت،عدالت و اخلاق شده است .
جابری پور اظهار داشت:وحدت حوزه و دانشگاه هدف نیست بلکه یک راهبرد است و اگر تقابلی بین آنها نباشد جمهوری اسلامی را می توانند به سوی دانش رهبری کنند.
وی در ادامه گفت:وحدت حوزه و دانشگاه باید راهبردی برای تحقق اهداف عالی نظام از جمله مبارزه با تهاجم فرهنگی نهادینه شدن سبک زندگی اسلامی ایرانی باشد و در نتیجه حوزه و دانشگاه باید در مسیر واحدی به نام دانش حرکت کنند و این مسیر واحد بود که زمینه ساز پیروزی انقلاب اسلامی را فراهم کرد.
وی افزود::وحدت حوزه و دانشگاه موجب تحکیم آرمان های انقلاب اسلامی می شود و در امنیت کشور نقش بسزایی دارد.
جابری پور آسیب های عدم وحدت حوزه و دانشگاه را ظلم به جامعه و ظلم به مردم دانست و افزود: آسیب هایی که دامنگیر جامعه می شود اعتیاد،طلاق،حاشیه نشینی است و چنانچه وحدت حوزه و دانشگاه به معنای واقعی باشد دیگر ما شاهد ظلم به مردم و همین جامعه و کشور خودمان نخواهیم بود و دشمن هم تمام هم و فکرش هم بر این است که روزنه ای بین این دو نهاد مقدس وارد کند و جمهوری اسلامی ایران را به چالش بکشاند.
وی در پایان تصریح کرد: الحمدالله این یکپارچگی و تعامل است که نقشه های شوم دشمن را سرکوب کرده است پس بنابراین حوزویان خود را برتر از دانشگاهیان ندانند و دانشگاهیان نیز خود را برتر از حوزویان ندانند چرا که مفهوم علوم دینی در جایگاه رفیع آن تبیین شود و اهمیت علوم غیردینی هم ارج گذاشته شود.