![کدخدایی: امیدواریم بودجه 97 عملیاتی باشد](http://img8.irna.ir/1396/13960927/82767391/n82767391-72059662.jpg)
عباسعلی کدخدایی در حاشیه ششمین همایش ملی نقش پژوهش در فرآیند قانونگذاری در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا ادامه داد: من هنوز مفاد جزئی بودجه سال 97 را ندیده ام اما امیدوارم که مجلس بتواند بودجه را بر اساس نیازهای جامعه تصویب کند و دولت نیز همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد تا یک بودجه عملیاتی داشته باشیم نه بودجه ای که فقط روی کاغذ باشد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شورای نگهبان درباره پیشنهاد های غیرعملیاتی نمایندگان در بودجه که به تصویب نمایندگان می رسد، برنامه و راهکاری دارد، گفت: شورای نگهبان راهکار خاصی درباره این موضوع ندارد اما درباره بندهایی که حکم دائمی دارند همچنان شورای نگهبان ایراد می گیرد و مجلس باید آن را اصلاح کند.
سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: نیازمند این هستیم که قانون بودجه نویسی مدونی داشته باشیم که برای بودجه سالیانه بر اساس آن بودجه ریز شود.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره سخنان روز گذشته یکی از نمایندگان مجلس که مجلس را عصاره فضائل شورای نگهبان دانسته بود، گفت: در این مورد نظری نداریم. از خودشان بپرسید. شورای نگهبان همیشه وظیفه قانونی خود را انجام می دهد و وظیفه قانونی شورای نگهبان بررسی صلاحیت ها است و اگر قانون اشکال دارد، قانون را اصلاح کنند.
کدخدایی در واکنش به این سوال که آیا در دوره بعد نمایندگان کنونی تایید صلاحیت می شوند یا خیر، گفت: تا زمان برگزاری انتخابات زیاد مانده و شاید اصلا من در شورای نگهبان نباشم که بخواهم نظر دهم.
سیام**9314**9103**
خبرنگار: حمید شهریاری**انتشار: کتایون لامع زاده