شناسهٔ خبر: 23074402 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

یک طلبه پژوهشگر مطرح کرد؛

حمایت چندانی از طلاب پژوهشگر نمی شود/ تشویق وفضاسازی در گسترش پژوهش در حوزه های علمیه تاثیر زیادی دارد

بلوچ زاده گفت: یکی از موارد مهم اختصاص موسسه و همچنین امکاناتی از قبیل کتاب و یارانه به طلاب است؛ حمایت های مادی، معنوی و مشاوره ای از طلاب به همراه پشتکار آنها در این زمینه موثر خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی بلوچ زاده طلبه سطح سه حوزه امام مهدی (عج) در گفتگو با پایگاه خبری ناب نیوز با تاکید بر اهمیت پژوهش های دینی واعتقادی گفت: وقتی به مسائل دینی نگاه می کنیم، مسائل روز دنیا را به دنبال دارد؛ وقتی به دنبال علم می رویم باید دیانت را به دنبال داشته باشد.

این پژوهشگر حوزوی در خصوص پژوهش هایی که تاکنون انجام داده است، اظهار داشت: یک بحث تحقیقی در سطح  فلسفه  وراهکارهای ملاصدرا داشتم و همچنین موضوع دین از نگاه غرب که بسیاری به این نتیجه رسیدند کسی که به علم روز برسد باید با دیانت هم کنار بیاید.

وی افزود: همچنین پژوهش در خصوص مشروبات الکلی و آسیب های مالی، اجتماعی و معنوی آن به فرد و جامعه مهم ترین مباحثی بود که دنبال کرده ام.

بلوچ زاده در خصوص راهکارهای موثر در گسترش پژوهش در بین طلاب و حوزه های علمیه عنوان کرد: یکی از موارد مهم اختصاص موسسه و همچنین امکاناتی از قبیل کتاب و یارانه به طلاب است؛ حمایت های مادی، معنوی و مشاوره ای از طلاب به همراه پشتکار آنها در این زمینه موثر خواهد بود.

این پژوهشگر حوزوی خاطرنشان کرد: یکی از آسیب هایی که در این عرصه وجود دارد، این است که حمایت های آنچنانی از طلاب در بحث پژوهش نمی شود؛ برای گسترش پژوهش تشویق طلاب و روحانیون و فضاسازی های موثر اهمیت زیادی دارد.

انتهای پیام/م