شناسهٔ خبر: 23069738 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

رییس شورای اسلامی شهر شهرضا تأکید کرد:

ضرورت استفاده از ظرفیت بسیج برای مبارزه با اعتیاد

رییس شورای اسلامی شهر شهرضا، گفت: اگر به دنبال استفاده از نهادهای مردمی برای مبارزه با اعتیاد هستیم باید از ظرفیت بسیج استفاده کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشهرضانیوز؛ مهدی صالحپور عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرضا تأکید کرد: اگر به دنبال استفاده از نهادهای مردمی برای مبارزه با اعتیاد هستیم باید از ظرفیت بسیج استفاده کنیم.

وی، تصریح کرد: بسیج نیروی توانمندی است که در همه زمینه ها خدمات قابل توجهی ارائه کرده است و می تواند در این زمینه بسیار مؤثر باشد.

رییس شورای اسلامی شهر شهرضا ، گفت: یکی از مهم ترین مشکلات حوزه شهری وجود زمینهای رها شده یا ساختمانهای مخروبه است که در بسیاری از موارد محلی برای تجمع معتادان است و به همین منظور باید نهادهای قضایی و امنیتی و انتظامی باشهرداری همکاری کنند تا این مراکز جمع آوری و تعیین تکلیف شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرضا ، نیز در این جلسه اظهار کرد: در سال های اخیر حرکت منسجم و هماهنگ و هدفداری در حوزه آسیب های اجتماعی انجام نشده است.

محمدرضا انصاریپور ، ادامه داد: با تشکیل جلسات متعدد با رهبری معظم انقلاب و رییس جمهور جریان منسجمی برای مدیریت آسیب های اجتماعی با اولویت مبارزه با آسیب های اجتماعی، حاشیه شهرها طلاق و ناهنجاریهای اجتماعی و مناطق بحرانی شکل گرفته است.

وی ، بیان کرد: در سال حدود 150 هزار میلیارد تومان برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر به صورت مستیقیم و غیر مستقیم به کشور تحمیل می شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرضا ، اظهار کرد: چهار اصل پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت اصول اساسی در مواجهه با پدیده اعتیاد است که در کنار آن اجتماعی شدن اصلی ترین وظیفه در حوزه پیشگیری است.

انصاریپور، با بیان اینکه بیش از 20 درصد از کسانی که اعتیاد را ترک می کنند، پاک نمی مانند، عنوان کرد: جنبه های روانشناختی و کشف علت ها مهم ترین مسئله در پیشگیری به شمار می رود زیرا همه موضوعاتی که به مسائل رفتاری جامعه باز می گردد، دارای اهمیت هستند.

وی ، تأکید کرد: ضعف اعتقادی و دینی یکی از مسائل اصلی روی اوردن به آسیبهای اجتماعی است، متأسفانه نگاه ما به معتاد سلبی است در صورتی که همه این افراد دارای فطرت پاک هستند و به محبت نیاز دارند پس باید در برابر کسانی که دچار بیماری اعتیاد شده اند احساس مسئولیت کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرضا، با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب برای استفاده از ظرفیت های مردمی برای مقابله با معضل اعتیاد اظهار کرد: ایشان همواره موضوع پیشگیری از اعتیاد و استفاده از ظرفیت های مردمی را بیان فرمودند بنابراین در این زمینه تشکیل سمنها در حوزه مبارزه با مواد مخدر مورد تأکید قرار گرفته است.

انصاریپور ،اظهار کرد: یکی از مهمترین اشکالات در زمینه استفاده از ظرفیت سمنها برای مقابله با معضل اعتیاد ضعف در آموزش و مشکل ارتباط با بدنه اجتماعی است.

فعالیت 42 هیئت ورزشی در شهرضا

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان شهرضا ، نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از مهمترین راهکارهایی که در همه کشورهای دنیا برای مقابله با معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد پذیرفته شده ، توسعه ورزش است.

علی نقی انصاری ، ادامه داد: در حال حاضر 42 هیئت ورزشی و 26 باشگاه ورزشی و 20 مؤسسه ورزشی در شهرضا مشغول به فعالیت هستند.

وی، تصریح کرد: از مجموع شش هزار و 56 ورزشکار شهرستان سه هزار و 875 نفر آقا و دو هزار و 271 نفر بانو هستند که با احتساب حدود شش هزار ورزشکار غیررسمی شهرستان می توان گفت حدود 10 درصد از جمیت شهرضا مرتب ورزش می کنند.

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان شهرضا ، یکی از سیاستهای اجرایی این اداره را توسعه ورزش در مناطق روستایی برشمرد و افزود: در حال حاضر شش خانه ورزش روستایی در شهرستان وجود دارد و سالیانه مسابقات مختلفی ویژه روستاییان برگزار می شود.

انصاری ، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 294 مسابقه درون شهرستانی برگزار شده است این در حالی است که در این مدت شهرضا میزبان 16 مسابقه استانی و 27 مسابقه کشور بوده است.

وی ، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون سه مورد اعزام تیمهای شهرضایی به مسابقات آسیایی و جهانی ، 98 مورد اعزام به مسابقات کشوری و 156 مورد اعزام به مسابقات استانی انجام شده است.

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان شهرضا ، در ادامه این مطلب افزود: در همین مدت دو مدال آسیایی و جهانی ، 17 مدال کشور و 433 مدال استانی از سوی ورزشکاران شهرضایی کسب شده است.

سرپرست فرمانداری شهرضا ، نیز در این جلسه عنوان کرد: نبود آمار دقیق از مصرف کنندگان مواد مخدر یک چالش بزرگ در مسیر مبارزه با اعتیاد است.

محمدحسین داراب ، عنوان کرد: یکی دیگر از معضلات در زمینه مقابله با اعتیاد عدم انجام پژوهش های علمی و تحقیقات لازم است که در شهرضا با تشکیل مرکز تحقیقات علمی در دانشگاه آزاد شهرضا در این زمینه اقدام شده است.

حمایت بیمه خدمات درمانی از بهبودیافتگان از اعتیاد

رییس اداره بیمه خدمات درمانی شهرضا ، نیز در این جلسه با اشاره به خدمات این سازمان برای ارائه خدمات درمان سرپایی و بستری به بهبودیافتگان از اعتیاد ، عنوان کرد: در شهرضا یک مرکز ترک اعتیاد دولتی وجود دارد که ایرادات در زمینه مسئول فنی و برخی تجهیزات به این مرکز ارائه شده است.

سید مجتبی صالح ، اظهار کرد: وقتی که این مشکلات برطرف شود قرارداد بین سازمان خدمات درمانی و مرکز ترک اعتیاد دولتی در شهرضا منعقد خواهد شد.

وی تصریح کرد: دیدگاه سازمان خدمات درمانی به معتادان به منزله بیمارانی است که باید هرچه سریعتر درمان شوند اما لازم است پیش از آن استانداردهای لازم در این زمینه تأمین شود.

بیش از 50 درصد پرونده های قضایی با موضوع مواد مخدر است

دادستان شهرضا ، نیز در این جلسه اظهار کرد: موضوع بیش از 50 درصد از پرونده‌هایی که در دادگستری مطرح می شود به نوعی با موضوع مواد مخدر در ارتباط است.

محمد محسنی اژیه ، ادامه داد: لازم است همانگونه که بر پیشگیری از اعتیاد تأکید می کنیم برای دورانی که فرد معتاد ترک کرده و به پاکی می رسد نیز برنامه ریزی کنیم.

دادستان شهرضا، تأکید کرد: یکی از مهم ترین نگرانی بهبودیافتگان از اعتیاد در حوزه اشتغال و منبع درآمد است که در این زمینه نیز باید از ظرفیت سازمان های مردم نهاد استفاده کنیم.

محسنی اژیه، در بخش دیگری از سخنان خود، عنوان کرد: یکی از خطرناک ترین مواد روانگرانی که به تازگی وارد بازار شده، مواد مخدر سلولزی یا ترکیبی است که باید آگاهی رسانی کامل درباره عوارض آن انجام شود.

وی،اظهار کرد: لازم است در مدارس و دانشگاه و در همه مراکزی که امکان ارائه اموزشهای تخصصی وجود دارد باید جلسات آموزشی برگزار شود.

انتهای پیام/