شناسهٔ خبر: 23067318 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

رئیس جهاد کشاورزی زرندیه:

۳۰ کیلوگرم زعفران در اراضی زرندیه برداشت شد

رئیس جهاد کشاورزی زرندیه گفت: با توجه به جوان بودن مزارع زعفران شهرستان، متوسط عملکرد این محصول در هکتار چهار کیلوگرم است که با احتساب سطح زیر کشت شهرستان امسال 30 کیلوگرم زعفران از سطح مزارع این شهرستان برداشت شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛احمد قره‌بیگلو رئیس جهاد کشاورزی زرندیه در گفتگو با خبرنگار زر خبر؛ کاهش منابع آبی، اصلاح الگوی کشت و حرکت به سمت تولید محصولات سازگار با شرایط آب و هوایی اقلیم زرندیه را زمینه‌ساز کشت زعفران در این شهرستان دانست و گفت: محصول زعفران نمونه موفقی از تولید اقتصادی با در نظر گرفتن شرایط بهینه کاشت و داشت است که می‌تواند جایگزین خوبی برای مناطق کم آب و خشک کشاورزی محسوب شود.

وی افزود: کم آب بَر بودن این محصول، و دوره برداشت در پائیز و زمستان به کشاورزان این امکان را می دهد که از منابع آبی، بهترین بهره برداری را داشته و در کنار کشت سایر محصولات از ظرفیت های زعفران کاری هم استفاده کنند.

رئیس جهاد کشاورزی زرندیه تصریح کرد: با توجه به جوان بودن مزارع زعفران شهرستان، متوسط عملکرد این محصول در هکتار چهار کیلوگرم است که با احتساب 8 هکتار سطح زیر کشت شهرستان امسال 30 کیلوگرم زعفران از سطح مزارع این شهرستان برداشت شد.

قره‌بیگلو مهم‌ترین دغدغه تولیدکنندگان زعفران را افزایش هزینه‌های تولید و کاهش سالانه قیمت خرید این محصول عنوان کرد و گفت: هزینه ایجاد یک هکتار مزرعه زعفران با روش‌های نوین کشت، حدود 300 میلیون ریال برآورد شده که این هزینه‌ها در صورت اجرای دقیق کشت و آبیاری می‌تواند در سال دوم برداشت محصول جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: کیفیت محصول تولیدی زعفران زرندیه بسیار مطلوب بوده به طوری که قابلیت صادرات را دارد، همچنین اشتغال قابل توجهی را نیز در شهرستان به واسطه کشت این محصول به وجود آمده است.

انتهای پیام/