شناسهٔ خبر: 23067263 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

دستگیری مامور قلابی در رشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرهنگ رحیم شعبانی با اعلام این خبر گفت: ماموران انتظامی بخش کوچصفهان در پی دریافت خبری مبنی بر اخاذی فردی با عنوان

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرهنگ رحیم شعبانی با اعلام این خبر گفت: ماموران انتظامی بخش کوچصفهان در پی دریافت خبری مبنی بر اخاذی فردی با عنوان مامور ، بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه ماموران پلیس پس از انجام تحقیقات و اطمینان از صحت موضوع متهم را شناسایی کردند،تصریح کرد:ماموران انتظامی این متهم 20 ساله را در حین ارتکاب به اخاذی دستگیر کردند.
وی با اعلام اینکه تاکنون 5 شاکی از متهم اعلام شکایت نموده اند، بیان داشت: متهم از شاکی های خود 7 میلیون و 500 هزار ریال اخاذی کرده است.
فرمانده انتظامی رشت با اعلام اینکه متهم جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شد، از مردم خواست جهت جلوگیری از سوء استفاده افراد فرصت طلب حتما از افرادی که خود را مامور دولتی معرفی می کنند کارت شناسایی معتبر درخواست کنند.

 

48