بهروز صدیقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه پنجمین مرحله وارنیش فلوراید تراپی در میان 145 هزار دانش آموز پایه اول تا ششم ابتدایی در 15 آذر ماه امسال به اتمام رسید، اظهار داشت: پنجمین مرحله وارنیش فلوراید تراپی از 15 مهر تا 15 آذر در کل استان انجام شده است.
وی تصریح کرد: وارنیش فلوراید تراپی برای دانشآموزان، در سطح شهر توسط تعاونیهای بهداشتی و مراقبان سلامت انجام گرفته و برای دانشآموزان روستایی توسط کارشناسان بهداشتی و بهورزان در مدارس انجام شده است.
رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه وارنیش فلوراید تراپی در هر سال تحصیلی در دو مرحله انجام میشود، اظهار داشت: به طور متوسط هزینه انجام این طرح برای هر دانشآموز 10 هزار تومان است.
صدیقی به شاخص dmf که میزان دندانهای پوسیده هر فرد را نشان میدهد، اشاره کرد و گفت: میانگین شاخص dmf باید به عدد یک برسد اما این میانگین در سال 94 در میان دانشآموزان پایه اول تا ششم ابتدایی در استان 2.9 بوده که با انجام وارنیش فلوراید تراپی به 1.83 رسیده است.
وی افزود: یکی از مزایای انجام وارنیش فلوراید تراپی در مدارس این است که دانشآموزان از نظر سلامت دهان و دندان معاینه میشوند و در صورت بروز مشکل به مراکز بهداشتی دهان و دندان معرفی میشوند. هزینه درمان بیماریهای دهان و دندان برای جامعه هدف روستایی، رایگان و برای گروه هدف شهری با ارائه دفترچه بیمه 30 درصد تخفیف داده میشود.
رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه وارنیش فلوراید تراپی در استحکام مینای دندان وکاهش پوسیدگی موثر است، ابراز کرد: این طرح از سال 94 آغاز شده و در هر سال تحصیلی در دو مرحله انجام میشود و مرحله دوم سال تحصیلی امسال نیز از اسفند ماه شروع می شود و تا اردیبهشت سال آتی ادامه دارد.
انتهای پیام/
∎